КЪСМЕТЛИЯ! Младеж от Дупница спечели чисто нов автомобил

Когато късметът е с теб, той ще те намери и споходи дори и тогава, когато се "опитваш" да избягаш от него. Родените с късмет си остават такива дори и въпреки своя инат.

Четирилистна детелина си "намери" в минусовите температури и затрупания от сняг и лед младеж. Голям подарък за новата година си направи любител на моментните игри от Дупница в уикенда. Той спечели лек автомобил от модерните в последно време игри с талони, които се продават почти навсякъде. При това закупувайки само един от будка пред спортната зала в Дупница. "Младежът поиска от новите талони, но нямаше и се ядоса като смъмри и продавачката. Уж си тръгна, ама се върна и взе един талон. Докато чаках такси, бях наблизо и момчето започна да куфее", разказа пред zadupnitsa.com случаен свидетел на печалбата.

От будката, продала билета потвърдиха, че именно там е закупен от младеж печеливш билет с награда автомобил. Името му засега не се разкрива, но се очаква до дни да се разбере, след като бъде официално оповестен.

И остава любопитен въпросът, какво му се е паднало от коледната баница с късмети?

zadupnitsa.com

Print Friendly

3 Коментари на КЪСМЕТЛИЯ! Младеж от Дупница спечели чисто нов автомобил

  1. Анонимен // 06.01.2015 в 9:33 // Отговор

    пълни лажи

  2. Парата

  3. Гледай го другата седмица по твто. Вече даже ни черпи подобаващо

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Дупничанин удари 50 бона от моментните игри в жк. „Бистрица“ | Всичко За Дупница, Новини, Коментари, Анализи, Спорт, Страна, Свят, Обяви, В

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien