Масово се унижоват пътните знаци в Дупница

Зачестили са случаите на унищожаване на пътни знаци на територията на Дупница. 26 знака са откраднати или унищожени само от началото на годината в града, информират от пресцентъра на кметството. Цената на един пътен знак е между 38 и 50 лева без ДДС, като най-често обект на вандализъм са ставали знаците на улиците “Жива вода” и “Александър Батенберг” при ОУ “Неофит Рилски”, където са подменяни вече неколкократно от Община Дупница само последните месеци.DSC03467

Две са унищожените сферични огледала пък в рамките на 48 часа. На кръстовището на улиците “Васил Левски” и “Отец Паийсий” при СОУИЧЕ “Св.Паисий Хилендарски” онзи ден, и на кръстовището на “Максим Горки” и “Патриарх Евтимий” в събота вечерта, са унижощени две такива. Цената на една сфера е 120 лева.

Не са рядкост и явленията на обърнати умишлено знаци, които сочат в неправилна посока и заблуждават гостите на града. Десетки пък са изрисувани и налепени с реклами, които се чистят от служители на общината, но остават “чисти” едва няколко дни.

zadupnitsa.com

DSC03535 DSC03600 DSC03601

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien