Марта Желязкова – Копанарска в Овчарци: Изборите са важни, не защото ГЕРБ трябва да спечели на всяка цена, а за да имаме нормалния живот, който заслужаваме

"ГЕРБ даде едно спокойствие на тази държава. Сега, или ще се върнем в тъмното минало, което, не знам защо, някак постоянно забравяме, или ще продължим напред. Забравяме опашките, забравяме купоните, режима на тока, инфлациите, фалита на банките – всички тези неща ги изхвърляме от ума си. Да, ама те си бяха и всички сме ги изпитали." Това заяви по време на среща с жители на с. Овчарци кандидатът за народен представител от ГЕРБ Марта Желязкова – Копанарска.

DSC04005На срещата присъства и водачът на листата на ГЕРБ – Кирил Калфин, кандидатите Ивайло Константинов, Виктор Янев, Радослава Чеканска и Мая Спасова. С жителите на с. Овчарци се срещна и кметът на общината и председател на ГЕРБ – Сапарева баня – Калин Гелев.

Пред присъстващите жители Марта Копанарска посочи, че много от нещата, направени от ГЕРБ, са видими – магистралите, по които пътуваме, санираните блокове, рамонтираните детски градини. "Това са неща, които всеки може да види. Много от нещата не успяха да бъдат направени, защото мандатът не беше довършен. Затова сега е важно да спечелим изборите, за да може нещата да продължат в тази посока. Защото държавата, при управлението на ГЕРБ, върви в правилна посока, развитието на общините – също. Убедена съм, че ако не управлява ГЕРБ и десни партии, държавата отново ще изпадне в колапс, както при управлението на Орешарски през 2014 г.", заяви още тя.

Марта Копанарска посочи, че приоритетите в програмата на ГЕРБ този път са малко по-различни. "Много се акцентира върху образованието, защото всички си даваме сметка, че когато няма млади и образовани хора, каквото и да се прави, то е безсмислено. Дава се акцент и на социалната политика – предвижда се увеличаване на минималната и средна работна заплата, както и на пенсиите", каза кандидатът на ГЕРБ от община Сапарева баня.

По време на разговора с жителите на с. Овчарци, Марта Желязкова – Копанарска посочи, че екипът на кмета на общината Калин Гелев е от 1 година и няколко месецаDSC04023 и няма как за това време да се случат чудеса. "Има проблеми, които са трупани с години и е нужно време да бъдат решени", каза тя.

Кандидатът за народен представител определи изборите на 26-ти март като изключително важни "не защото ГЕРБ трябва да спечели на всяка цена, а заради нас. За да имаме нормалния живот, който заслужаваме".

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Print Friendly

1 Коментар на Марта Желязкова – Копанарска в Овчарци: Изборите са важни, не защото ГЕРБ трябва да спечели на всяка цена, а за да имаме нормалния живот, който заслужаваме

  1. Нищо не сте направили за жителите на Сапарева баня, уважаема госпожо Копанарска само големи приказки и нищо повече. Направете поне половината от това , което се направи предния мандат , но нещо нямате капацитета

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien