„Марек“ започва подготовката си на 8-ми януари

„Марек“ ще започне подготовката си за пролетния полусезон в Югозападната трета лига на 8-ми януари от 15 часа. Тогава наставникът и нов президент на клуба Цветан Видински ще изведе дупничани за първо занимание на стадион „Бончук“. Подготовката ще премине изцяло при домашни условия като са уговорени и няколко контролни срещи със съперници от региона.
От ръководството на дупнишкия клуб са говори с двама специалисти, добре познати в Югозападна България. Първо бившият наставник на „Марек“ Румен Стоянов, а след това и екстреньорът на Пирин (Благоевград) Иво Тренчев са били поканени да водят отбора от Дупница. И двамата обаче не са успели да постигнат договорка за условията по контрактите им и преговорите са пропаднали, поне засега. Не е изключено досегашният предводител Цветан Видински да остане на треньорския мостик и през пролетта и да съвместява ролята на наставник с тази на президент.
Междувременно капитанът Росен Йорданов и бекът Евгени Гроздин са уведомили ръководството, че повече няма да играят за „Марек“ и ще продължат кариерите си във ФК Кюстендил, където ще получават много по-високи месечни възнаграждения.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien