„Марек Юнион-Ивкони“ ще играе Шампионска лига в Дупница, от ЦЕВ лицензират залата септември

4-кратният ни волейболен шампион "Марек Юнион-Ивкони" ще може да домакинства срещите си от Шампионска лига в Дупница. За това се похвали мениджърът на дупничани Людмил Найденов. "Разговарях с БФВ за ситуацията при нас и шефът на международния отдел Илия Илиев е провел разговор с Европейската конфедерация по този въпрос. Имаме положително становище от там, че през септември месец ще изпратят лицензионна комисия, която да направи проверката на залата в Дупница, за да ни позволят да играем у дома си. Залата ще отговаря на всички европейски изисквания за провеждане на срещи от такъв ранг. От разговорите ми с кмета на Дупница г-н Чимев знам, че съоръжението ще бъде готово най-късно средата на месец септември, за да може да започнем и подготовка", лаконичен бе клубния шеф. "У дома знаете, че и стените помагат, а друго е да играем пред 1500 наши фенове", допълни Найденов.

ludmil-naidenov"Няма да изневерим на политиката си, която носи успехи последните години и ни превърна в хегемони на мъжкия волейбол. Даваме път на младите да трупат опит и да се развиват в тези международни битки и възможност за трансфери в чужбина. Силна детско-юношеска школа с развиване на собствени кадри, на които да се дава път за израстване в Европа и последващи трансфери. Това е правилната политика за развитието на целия спорт у нас, не само във волейбола. Защото хората като клубния ни президент Ивайло Константинов, които си дават парите за спорта вече 15 години намаляват от ден на ден", заключи мениджърът на дупничани.

Print Friendly

7 Коментари на „Марек Юнион-Ивкони“ ще играе Шампионска лига в Дупница, от ЦЕВ лицензират залата септември

 1. Браво за това ако стане. Дупница заслужаваше да има спортна зала като хората и се радвам че най накрая се прави. Само Марек

 2. Айде бе...? // 05.05.2015 в 16:03 // Отговор

  Месец септември…,ама не сте посочили коя година.
  Само който не знае какво е състоянието на спортната зала в момента,може да повярва на тази глупава лъжа.

 3. Ще изхарчат парите и ще заприлича на съседния ивайлоконстантинов призрак.Запомнете!

 4. Хубаво е отрицателна и злобна енергия да я пренасочиш към нещо хубаво.По-голям успех ще има.Бъди жив и здрав

 5. Аз съм от юношите и съм много опитимистичен попринцип, но като гледам колко се работи и със каква скорост напредва залата няма никакъв шанс дори до края на годината да се завърши тази зала, те ощте не се бутнали каквото трябва от старата. На всичкото отгоре тренираме в учителския институт където няма и един прозорец да може да се отвори и сега е едва началото на май и вече трудно си взимам въздух в салона. Иначе се надявам да стане до средата на септември.

 6. пак недомислици // 06.05.2015 в 22:28 // Отговор

  Ами като не се мисли, така се получава. От реконструкция на старата зала се мина на събаряна и то ръчно. Някаква грозна мутренска грамада в центъра, която не се връзва на нищо хубаво. И без това улиците са тесни и няма простор в центъра.

  • Разбирачи и акълии много,ама действията са малко.Под залата има ресторант,кафе и игрална зала и подът е толкова тънък,че едно парче да падне отгоре долу и ще влезе в ресторанта.Схвана ли.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien