Малчуганите от детска градина „Св. Анна“ в Сапарева баня отпразнува своя патронен празник

Детска градина "Св. Анна" в Сапарева баня днес отбеляза с тържество своя патронен празник. Както всяка година, и тази, салонът на НЧ "Просветен лъч – 1905" се оказа малък за стотиците гости, родители и учители, дошли да уважат ежегодния празник на градината. Сред присъстващите бе и кметът Калин Гелев, зам.-кметът Евелина Нешева и общински съветници от местния парламент.

Тържеството започна с химна на ДГ "Св. Анна", изпълнен от 5-годишните малчугани от подготвителната група. Директорът Димитринка Малинина произнесе слово по повод патронния празник и поздрави присъстващите със събитието.

За настроението на малките празнуващи се погрижиха водещи, превъплътили се в ролите на Маша и Мечока. В тържествената програма се включиха и филиалите от селата Ресилово, Овчарци и Сапарево. Малчуганите от с. Овчарци представиха атрактивна драматизация на приказката "Житената питка", а децата от с. Ресилово се превъплътиха в приказните роли от "Ледената къщичка". За празничното настроение на присъстващите децата на Сапарева баня бяха подготвили коледни песни, стихчета и атрактивни танци.

dsc02215 dsc02197 dsc02181 dsc02149 dsc02130

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien