Липсват кандидати за кинезитерапевти по проект на Община Дупница, срокът изтича

Мнозина се оплакват от липса на работни места и при това добре платени, но е факт, че има случаи отговарящи на тези условия, но…липсват кандидати. Една от тези позиции е именно в Дупница, като от пресцентъра уточниха, че липсват желаещи за рехабилитатор/кинезитерапевт за услугата „Ранна интервенция на уврежданията”, която предстои да бъде разкрита по проект. "Условията са много добри, но липсват подадени заявления за разлика от останалите позиции. Още повече, че опит не се изисква, което е идеална възможност за младите да стартират в тази област на професията", уточниха от администрацията. Кандидатите трябва да имат образователно-квалификационна степен – /„Бакалавър”, „Магистър” или  „Специалист” – рехабилитация, кинезитерапия.

Услугата  стартира от 1.11.2016г и ще бъде финансирана от проекта в рамките на 24 месеца, а след това ще продължи да съществува като делегирана от държавата дейност. Общо 32 нови работни места за специалисти откри Общината по спечеления проект, който е 2-ия след София-град най-голям в България. Документите за кандидатстване се подават в деловодството на Община Дwпница до 17.30 часа на 20.09.2016г.

Print Friendly

1 Коментар на Липсват кандидати за кинезитерапевти по проект на Община Дупница, срокът изтича

  1. Питах около 1000 лева е само заплатата но добрия кинезитерапевт ги изкарва само за седмица.Така че не си заслужава въобще

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien