ЛИЧЕН ПРИМЕР! Дупнишки лекар се отказа от частния си кабинет, за да помогне на Общинската болница

Хирургът д-р Йордан Никулчин, който е и общински съветник от гражданската квота на ГЕРБ даде конкретен пример, как ще помага за възстановяването на Общинската болница. Той затвори частния си кабинет и започна работа в Медицинския център към общинската болница, информира в-к Струма. След смъртта на д-р Д-р Йордан НикулчинБотьо Шаранков вече година и половина хирургичният кабинет в центъра към общинската болница не работи. Решението на д-р Никулчин е похвално, защото на практика това ще бъде сериозна финансова помощ за общинската болница. Ето какво заяви той пред вестника: „От една година и половина хирургичният кабинет към МЦ не работи. Преди работеше покойният д-р Б. Шаранков. В кабинета в МЦ ще приемам пациенти с направления от личните лекари, но ако се налага консултация с друг специалист, ще е по-лесно и за пациентите, и за мен. Другата причина е, че ако се налага хоспитализация на някои от пациентите ми, то те ще бъдат настанявани в общинската болница. Така притокът на пациенти за общинската болница ще се увеличи. В частния ми кабинет не мога да задължавам пациентите къде да отиват на консултация и къде да се лекуват, ако се налага болнично лечение”, заяви д-р Й. Никулчин, който е сочен за един най-добрите хирурзи в Югозапада.

"Адмирирам и поздравявам д-р Никулчин. Това е огромен личен жест към проблемите на Общинската болница и пътя, който сме поели за оздравяването й. Позволявам си да му благодаря от името на гражданите, защото това са от онези малки

Росен Тимчев

Росен Тимчев

примери, с големи резултати. За мен е удоволствие да работя с такива хора", лаконичен бе управителят на болничното заведение Росен Тимчев.

Очаква се в общинската болница да бъде създадена ЛК /лекарска комисия/, която да издава болнични на пациенти, които се нуждаят от продължително лечение, което ще носи по 15 лв. приходи от всеки пациент на болницата. Парите се превеждат от Здравната каса.

Print Friendly

11 Коментари на ЛИЧЕН ПРИМЕР! Дупнишки лекар се отказа от частния си кабинет, за да помогне на Общинската болница

 1. доволна гражданка // 11.04.2016 в 12:35 // Отговор

  Адмирации и от мен и моето семейство за този доктор.Уникален човек и с отлично отношение когато имахме проблем.Това е невероятен жест който трябвас да бъде последван и от други.Лекарите са да помагат на хората,а не да бъдат търговци.Браво доктор Никулчин и благодаря ви.
  Семейство Тоневи от Дупница

 2. Ето на такова решение как да не кажеш браво. Поздравления и от мен Данчо. Голям си

 3. Този човек е с голямо,, Ч,,Дано все повече хора,доктори и др.да бъдат като него.

 4. Браво Дака. Дано и другите доктори дето са на хранилка се засрамят и последват примера ти

 5. Страхотен лекар и човек.

 6. Това е лекар пред който се покланям до земята.

 7. Много човечен и добър професионалист!Браво да е жив и здрав!

 8. Браво Данчо!!!!

 9. Христова // 12.04.2016 в 0:29 // Отговор

  Адмщирации към този голям лекар, достоен за уважение!

 10. Невероятен първо Човек, а после и Доктор.Явно е, че Хипократовата клетва я носи в сърцето си!

 11. Poklon pred vam doktore 🙂

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien