Лекарите от общинската болница в Дупница излизат днес в 12:00 часа на протест

Част от лекарите в Дупница също ще се присъединят към националния протест с искане за  възможно по-бърза актуализация на парите за здраве. Протеста пред двете сгради на общинската болницата ще бъде около 30-минутен. Медиците символично ще изразят недоволството си от орязването на парите за болниците. 

Print Friendly

1 Коментар на Лекарите от общинската болница в Дупница излизат днес в 12:00 часа на протест

  1. Ненорманици // 11.07.2014 в 9:32 // Отговор

    Явно това, че крадат по всякакви клинични пътеки не им стига, явно това, че крадат дори храната на пациентите не им стига, явно това че издават документи и прибират тройна цена не им стига искат още и още и още, дядо ми преди 3 години падна и си счупи крака, лежа 1 седмица в тая прокажена болница и не му дадоха и 1 филия хляб да изяде, за 1 седмица му дадоха 50 грама сирене и 1 крайче хляб за 5 дена.
    Човек си плаща здравните осигуровки, че като отиде в болницата да му откажат лечение, ако не си плати, това е реалността в България, да не говоря че в тая болница съм се натъквал и на пияни лекари, качествените са малцинство в Дупница и те работят в други градове и идват за едва един ден в Дупница…

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien