Крум Милев заяви, че снегопочистването в община Дупница върви нормално. Вижте къде може да подадете сигнал

От Общинска администрация Дупница следят постоянно пътната обстановка в общината. Към този момент няма постъпили сериозни сигнали за непочистени основни пътни артерии. Тази сутрин са постъпили само няколко сигнала от села в общината и за улица „Бабуна планина“ в Дупница. Екипи на снегопочистващата фирма са били изпратени на посочените места. Фирмата която отговаря за снегопочистването още в първите минути на днешния ден е изпратила 8-снегорина, които са преминали по улиците и в 5:00 часа. Тази година снега в Дупница чисти брезнишката фирма „Нивел Строй“. Крум Милев инспектира през ноември техниката на дружеството и тогава заяви“ Доволен съм от видяното, защото разполагат с необходимата техника. Имат готовност, ако се наложи, да докарат допълнителна техника за снегопочистване. Осигурени са и необходимите инертни материали"

Ако имате сигнали може да ги подадете на телефоните на Община Дупница: 0701/59259 или 0879/523-474

Не са получени сигнали за непроходими пътища и спряно електрозахранване.

Още по темата със снимки  ТУК

 

Print Friendly

3 Коментари на Крум Милев заяви, че снегопочистването в община Дупница върви нормално. Вижте къде може да подадете сигнал

  1. Възмутен!! // 27.12.2014 в 14:55 // Отговор

    Благодаря за публикуваните телефони! Днес сутринта ако имах номерата им щях да ги ползвам!

  2. Съграждани, а на вас хареса ли ви как са почистили града?

    • Не не ни хареса, защото града не е почистен. На улица „Хан Крум“ до 9 часа снегорин не беше минавал, а те и от общината ако не знаят снегорините не се пускат сутринта от 10 часа да чистят, когато хората се опитват да стигнат до работните си места, а снегорините чистят през ноща, поне така се прави в „белите“ държави. Снеговалежа е започнал от вчера вечерта и още от снощи трябваше да се почистват улиците, но това така и не се случи.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien