Кражба на бижута от къща в Дупница донесе на кюстендилец две години лишаване от свобода

Наказание „лишаване от свобода“ за срок от 2 години, което да се изтърпява при първоначален режим „строг“, определи Районен съд – Дупница за 32- годишния Васил Г. от Кюстендил, като го призна за виновен в кражба на златни и сребърни бижута от къща в Дупница, на обща стойност 2 645.41 лв.

Съдът, под председателството на съдия Маргарита Алексиева и двама съдебни заседатели, призна Васил Г. за виновен в това, че на 22.01.2020 год., от къща на ул. „Липа“ в град Дупница, е отнел чужди движими вещи, а именно бижута както следва: 9 броя сребърни комплекти / обеци, медальони, пръстени /, 2 чифта сребърни обици, 10 броя сребърни пръстени, една сребърна висулка, две сребърни гривни, 2 златни пръстени от по 5 грама всеки един, 1 брой златен кръст от 4 грама, всичко на обща стойност 2 645.41 лв., от владението на Д.Р., без нейно съгласие с намерение противозаконно да ги присвои, и деянието е извършено в условията на опасен рецидив. Васил Г. има 16 осъждания към момента и няколко висящи производства.

Съдът приспада времето, през което Васил Г. е с мярка за неотклонение „Задържане под стража“, от 12.03.2020 година.

Присъдата, с която на подсъдимия Васил Г. от Кюстендил е наложено наказание от 2 години „лишаване от свобода“, за кражба на бижута, в условията на опасен рецидив, може да се обжалва и протестира пред Окръжен съд – Кюстендил в 15-дневен срок, считано от днес.

Print Friendlycoded by nessus

1 Коментар на Кражба на бижута от къща в Дупница донесе на кюстендилец две години лишаване от свобода

  1. Наказуемо е деянието, ама някак си не върви този човек да влезе в затвора, а убийците по пътищата да бъдат с условни присъди, нали така?!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien