КОНКУРС ИЛИ…? Снимайте на тема: „Красотите на Дупница“

Мнозина се гордеят с родния си град, но и мнозина са тези, които не го харесват. Разбира се, всеки има право на лично мнение и преценка, но все пак…

Идеята на ZADUPNITSA.COM е да показва красивото, онова, което ни кара да се гордеем с китния ни град Дупница. Та дори и само заради едната гледка или запечатан миг с фотоапарат. В този 21 век, технологиите са толкова напреднали, че във всеки един миг, всеки един от нас може с модерния си телефон, таблет или пък фотоапарат да заснеме и увековечи "Един миг от Дупница". Нека заедно да покажем красивото, приятното и привлекателното.

ПРАВИЛА НА КОНКУРСА

Всеки има право да изпрати  1 снимка от гледка, пейзаж или просто красив момент от нашия град. Снимките задължително трябва да са прикрепени с име и фамилия и телефон за връзка. Фотосите можете да изпращате на нашата фейсбук страница или на мейл: za_dupnitsa@abv.bg

1.Старт на конкурса 15-ти Януари 2017

Финал: 14-ти Февруари 2017

Снимките, събрали най – много лайкове във Фейсбук ще бъдат обявени за победители

Ето и наградите на обща стойност 350 лева:

Първа награда – таблет

Втора Наградара – таблет

Трета Награда – селфистик

Успех !

По-важното е да заснемем, да покажем и да се зарадваме на "Красотите на Дупница"

 Снимайте, изпращайте, гордейте се с града си.

zx620y348_1948196-1

Print Friendly

7 Коментари на КОНКУРС ИЛИ…? Снимайте на тема: „Красотите на Дупница“

  1. Искате без пари ние да ви поддържаме сайта…За публикуване на авторски материал – в случая снимки, по Закон се плаща! Справка Закона за авторси права и ред още Закони. Без пари нищо не става, иначе ще публикувате, после автора ще ви принуди да платите, с награди и то ако…..!? не става.

  2. Уважаеми г-не/г-жо, Надяваме се, че сте обърнали внимание, че снимките ще бъдат публикувани само във Фейсбук. Освен това, ние даваме право, на който желае да сподели такава снимка. Снимките не се използват с комерсиална цел и няма да бъдат използвани от нас за такава, за да бъдат плащани авторски права. Идеята е със социална насоченост и е въпрос на избор и решение на всеки желаещ да изпрати фотография. Благодарим Ви.

  3. Да Ви запитам: Общината ли осигурява наградния фонд??? И още едно въпросче свързано с въпроса на г-н ross – ще ги сложим ли снимките във фоайето на Общината за да отчитаме дейност на отдел Култура??? Благодаря.

  4. Направо ме е срам да чета коментарите на „гражданите“ на Дупница…..защо е това болестно злобно поведение, то причинява лощи последици само за вас самите….ще си умрете от злоба и завис… имам чувството и че кокошка снасяща златни яйца да подарят на някой , всички ше се изядат от яд и завис и все на някой нешо ше му пречи… Света се движи и продължава да се движи с и без вас, просто се насладете на моментите и се отпуснете малко то цялата злоба,Рещили са да организират конкурс от ЗаДупнуца.Нет , не може ли просто да приемете ,че се дава награда….. интересно ми е всичките конспиратори какво са дали като награда на някой, без значение от къде и как имат пари… Просто съм засрамен от мисленето, има само една две думи описваща това поведение – Дрежни душици , ако се чудите защо все на вас се случват най-гадните неща, а другите преуспяват от „крадене на пари“ тъй като за вас дръг начин няма за изкарване на пари ,отговорът е просто – ВИЕ СТЕ СРАМ ЗА ЧОВЕШКИЯ РОД ,ВИЕ СТЕ ДРЕБНИ, МИЗЕРНИ ,НЕКАДЪРНИ ДУШИЦИ И 5 ПАРИ НЕ ДАВАМ ЗА ПРАЗНОГЛАВИТЕ ВИ КОМЕНТАРИ КОИТО ШЕ ПОСЛЕДВАТ ПОД ПОСТА МИ.

  5. Защо дават награда тези ? От къде пари ? Защо правят хубаво за града ? Не ги ли е срам? Все въпроси, които си задават злобни човечета. Приемете една добра инициатива и не я опорочавайте ! Адмирации за конкурса

  6. А може ли да снимаме непочистените улици или дупките (като се стопи снега)?

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien