Комисията по избор Управител на общинската болница в Дупница допусна Михаил Кметски до втори етап

Избраната от Общински съвет комисия по избор на Управител на Общинската болница в Дупница допусна единствения кандидат Михаил Кметски до втори етап – разглеждане на стратегията за развитие на здравното заведение. В 11 часа днес, комисията с председател д-р Златко Величков-директор на РЗИ-Кюстендил отвори документите в присъствието на Кметски и медиите. Преди заседанието, Станислав Павлов от БСП, който е един от 5-мата членове почерпи всички с бонбони за своя рожден ден. Другите членове са още двама от общинските съветници – Пламен Соколов и Георги Георгиев, както и юриста от администрацията Мария Пилева.

Комисията продължава в момента работа в закрито заседание по разглеждане концепцията на кандидата, след което е предвидено и събеседване. Ако той получи оценка повече от 4,50, ще бъде предложен на ОбС за утвърждаване на този пост. Комисията ще обяви своите решения по-късно през деня.

Председателят на Комисията д-р Злати Величков.

Председателят на Комисията д-р Злати Величков.

Михаил Кметски

Михаил Кметски

Станислав Павлов

Станислав Павлов

Print Friendly

1 Коментар на Комисията по избор Управител на общинската болница в Дупница допусна Михаил Кметски до втори етап

  1. Много грозни черни очила,не отиват на костюма,и часовникът ти е грозен, никакво съответствие между екипност и почтенност,не те лайквам

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien