Колективът на общинската болница в Дупница с декларация в подкрепа на Мария Иванова след репортаж по Нова Телевизия

Мария Иванова е готова да подаде оставка, но колективът на общинската болница е твърдо против.

Заставам твърдо зад работата на Мария Иванова за направеното и продължаващо да прави за общинската болница в Дупница. Нямам какво повече да коментирам. Това заяви кметът на Община Дупница инж.Методи Чимев във връзка с изявлението на прокуристката на болницата, че е готова да подаде оставка, след излъчения репортаж по Нова телевизия вчера за столичната клиника „Св.Ана“.
Преди минути при кмета бе внесена декларация от колектива в здравното заведение, с което изразяват пълната си подкрепа към Иванова, допълват още от пресцентъра. „В името на стабилността на МБАЛ „Свети Иван Рилски“ ЕООД, която е в резултат от работата и дейността на прокуриста Мария Иванова Жайгарова от последните две години, изразяваме нашата подкрепа към нейната работа. За този период, болницата от тежко финансово състояние, достигна до стабилност и устойчиво развитие във всички свои дейности. Болницата беше окомплектована с необходимата апаратура и необходимите специалисти, което повиши качеството на лечебно-диагностичния процес и даде възможност на населението на община Дупница да получава качествена медицинска услуга. Колективът на лечебното заведение вярва в нейната почтеност и коректност“, се казва в декларацията на повече от 50 подписали се от болничния колектив.

Print Friendly

1 Коментар на Колективът на общинската болница в Дупница с декларация в подкрепа на Мария Иванова след репортаж по Нова Телевизия

  1. Дано тази подкрепа не е под заплаха от закриване на болницата или уволнения.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien