Кои общински съветници в Дупница са най-редовни и кои не на сесиите на ОбС?

Пълна справка за присъствията и отсъствията на 33-мата общински съветници в Дупница от началото на годината, без разпространена в петък на поредното заседание на местния парламент. Тогава бе отчетена дейността извършена от дупнишките първенци от началото на годината, за който период са провели 12 заседания.

С най-много отсъствия от сесии е Ени Лефтеров от ОДБ, който е отсъствал 5 пъти, следван от Матей Попниколов (ГЕРБ) с 4 отсъствия. Попниколов е "изпуснал" обаче само едно заседание на комисията по икономически въпроси, в която е и е бил на всички останали 9. С по 3 отсъствия от сесиите са Асен Башленски (БСП), Кирил Попов (Лидер) и независимият Първан Дангов. Башленски е 50:50 по отношение участието с в комисии, като е присъствал на 5 и от толкова е отсъствал. Попов от общо 9 заседания на комисия е отсъствал 3 пъти, а Дангов от 8 заседания е присъствал само на 1. Абсолютни рекордьори по неучастие в комисии са Пламен Стойнев, който от 10 заседания не е присъствал нито веднъж и Методи Стойнев също с 0 присъствия от 9 заседания.

С по 2 отсъствия от заседания на ОбС са 2-ма от 11-е от ГЕРБ – Емил Панчев и Иво Янков, а от БСП са 4-ма от общо 8-те – Станислав Павлов, Чавдар Милошев, Маргарита Илинска и Александър Анин. Лидерът на "червените" обаче няма нито едно отсъствие от комисия. С 2 отсъствия са и Методи Стойнев, Йонко Гергов и Георги Рангелов. Най-сериозни са Асен Пилев, Йордан Йорданов, Атанас Василев, Илиянка Пилева, Иван Фулев и Бисер Кирилов от ГЕРБ, които нямат нито едно отсъствие, а от БСП има само един отличник Георги Пехливански. Без отсъствие от началото на годината са още Лорета Николова от ОДБ и Владимир Владимиров (Лидер).

По групи с най-много отсъствия от заседания са БСП с 13 общи отсъствия на някой от 8-те им съветника, следвани от ОДБ с 12 общи отсъствия, ГЕРБ (11 съветници) са с 9 и Лидер (4 съветници) с 6 отсъствия.

Съвсем друг е въпросът, че не малка част от избранниците на дупничани буквално час след началото на заседанията почват да напускат и реално участват в не повече от 3-4 докладни, след което "забравят" да се върнат. Сесиите пък приключват обикновено с не повече от 20 до 22-ма съветници от общо 33.

zadupnitsa.com

Print Friendly

3 Коментари на Кои общински съветници в Дупница са най-редовни и кои не на сесиите на ОбС?

  1. A Коцката Дон Балон защо не пишете да видиме как я карат у частната болница.Лефтеров ясен-Матейката ясен те за тва са и най несериозни а Коцката колко пъти е бил на сесии и комисии.

  2. Коцката, за твое сведение, има НАЙ-МНОГО присъствия в комисии – 13. Най-много от ВСИЧКИ общински съветници. Абе, най-добрия.

  3. Язък за христо апостолов, така услужливо беше пропуснал да напише, че Костадинов е най-активен в комисиите.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien