КНСБ събра кандидат-кметове за Дупница и съветници на диспут, ама някои се оказаха неуведомени

Хубавата идея на КНСБ да направи публичен диспут с кандидатите за кмет на Дупница на практика бе опорочена. Причината бе, че не всички кандидати за кметове и партии се оказа, че са били уведомени. "От медиите разбрах за този диспут. Все пак Реформаторите сме дори и парламентарно представени, но не бяхме уведомени", коментира лидерът на Реформаторите и водач на листата за общински съветник Слави Павлов. В крайна сметка той седна като зрител, за да слуша изказванията на кандидатите. "Какъв диспут. Прочетох вчера в медиите, ама никой нито ни е уведомил, нито канил. И други колеги от партии питах, ама не знаеха. Иначе съветник от нашата листа щеше да има, разбира се", призна и Методи Стойнев.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAОт ГЕРБ също признаха, че едва вчера са разбрали за това и то от медиите и това е причината да нямат дори и един общински съветник на диспута. От явилите се какдинати за съветници бяха Станислав Павлов и Мария Чочова от БСП, Георги Георги Георгиев – СДС и Ани Вакъфчиева (ЕНП). Настоящият кмет инж.Методи Чимев, който е кандидат от ГЕРБ за втори мандат дойде, за да изложи своите виждания за бъдещето на общината. Освен него говориха и други кандидати за градоначалници – Иван Ибришимов, Даниела Ушатова, д-р Кирил Кирилов, който пристигна в последния момент. Оказа се, че той ще бъде кандидат за кмет от Европейската народна партия на Мария Капон, след като се отказа да бъде такъв от Реформаторския блок. Отсъстваха другите кандидати за кметове Атанас Янев, Йонко Гергов, Пламен Соколов, Емил Христов…

Гост на срещата бе вицето на КНСБ Валентин Никифоров. Около 30-ина бяха дошлите да чуят вижданията на кандидатите и да зададат въпросите си към тях. Представянето на платформите и отговорите на въпроси продължи 3 часа.

 

Print Friendly

3 Коментари на КНСБ събра кандидат-кметове за Дупница и съветници на диспут, ама някои се оказаха неуведомени

  1. до Мария Ч. // 16.09.2015 в 19:58 // Отговор

    Онази русата Чочова да каже дали живее като СОЦИАЛНО СЛАБА В СОЦИАЛНО ЖИЛИЩЕ от времето на Дангов. Сигурно не стигат парите и като заместник управител на областа и едва изкарва за прехраната си.А другите бездомни и нуждаещи се да платят вятъра ?

  2. Старогражданин // 16.09.2015 в 21:23 // Отговор

    Ееееей, злобари какво искате от момичето!?Млада е,хубава,умна ,образована,амбициозна доказа че, може и знае да работи за Дупница,от стара дупнишка фамилия-стилна и с възпитание и финансово обезпечена!Злобари, злобеите, но сте се удавили в собствената плюнка!

  3. Ама Чиме си тръгна бързо, бързо нещо не можа да потегли на темите, а тръгнал кмет пак да става! Закопа и разкопа града този кмет!!!!!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien