Кметове и съветници положиха клетва на първата сесия на ОбС-Дупница (СНИМКИ)

На първа сесия на Общински съвет-Дупница, новоизбраните съветници, кметът на общината и кметовете на кметства положиха клетва. По стечение на обстоятелствата, сесията ще се запомни с многото единици – на 11.11. започнала в 11 часа с химна на Република България.
33-мата общински съветници, на които жителите на община Дупница гласуваха доверие се заклеха да работят в името и за благоденствието на жителите на община Дупница. В това се заклеха новия стар кмет на община Дупница инж.Методи Чимев, както и кметовете на кметства където имаше избори за такива. Председателят на ОИК-Дупница Мария Чомакова връчи удостоверенията на всеки един от избраните.

Гости на тържественото заседание бяха областният управител Виктор Янев, зам.-областния Матей Попниколов, секретаря Гергана Михайлова, както и народния представител Радослава Чеканска.

Най-възрастният общински съветник Йордан Йорданов (ГЕРБ) бе човекът, който води първата сесия. Той е за трети мандат съветник. Три бяха направените номаниции за Председател на ОбС-Дупница. Костадин Костадинов бе обща номинация на ГЕРБ и СДС, които през миналата седмица сключиха споразумение за сътрудничество и партньорство, като общите акценти бяха прочетени от д-р Александър Паризов. Другите двама номинирани бяха лидерът на БСП в Дупница Станислав Павлов и Леонид Хаздай от ПП "Глас народен".

Print Friendly

1 Коментар на Кметове и съветници положиха клетва на първата сесия на ОбС-Дупница (СНИМКИ)

  1. убавци!!!!!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien