Кметът на Дупница: Въпросът със заема все още не е приключил

 Кметът на Община Дупница инж. Методи Чимев ще внесе за втори път в Общинския съвет докладната записка за взимането на облигационен заем в размер на 3 милиона евро.

 Градоначалникът сподели на пресконференция днес, че докладната ще бъде още по-обстойна и конкретна и се надява общинските съветници да преосмислят решението си и този път да я приемат.

„Мисля, че въпросът все още не е приключил. В правомощията на кмета е да върне докладната и да не приеме решението на Общинския съвет. Аз не съм правил подобно нещо в рамките на две години, но сега мисля, че ще го направя. Все още имам време, тъй като това трябва да стане в рамките на 7 дни от сесията на Общинския съвет. Това не го правя на инат. Като опция и като позиция, това не е моята война. За мен това е една ситуация, която касае населението на Община Дупница. Давам възможност общинските съветници да преосмислят своето решение. По-скоро се надявам те да променят решението си, отколкото да го вярвам.  Преди последната сесия имах срещи с две от групите в Общинския съвет. Истината е, че това, което се коментира в такъв неформален формат, не винаги е като това, което се казва в залата“, каза инж. Чимев.

 Той поясни, че разговорите, които е провел са били с цялата група на ОДБ и с отделни представители на БСП.

 „Предполагам, че не е обществена тайна, че буквално ден преди сесията е имало една среща на лидери на отделни политически групи. На нея явно са уеднаквили своето мнение“, допълни градоначалникът.

Димитър ИКОНОМОВ

Print Friendly

2 Коментари на Кметът на Дупница: Въпросът със заема все още не е приключил

  1. Уеднаквили какво – как да не се гласува за да не направи болницата и Лефтеров, Коце и Попниколов да продължат да лапат а хората да мръзнат и да се чудят как да се лекуват у общинската болница. Вие сте престъпници дами и господа общински съветници. Срам сте за този град

  2. Анонимен, // 21.01.2014 в 17:17 // Отговор

    Червените хмери ги знаем там Мая Наиденова-Курвата ги рьководи нема проблем,но тези от ОДБ жална им маика ще ги чакаме след сесията итогава ще разберат кои кум кои сват боклуци долни.Един сьвет кьм кмета не даваи никакви пари на Таушански защото този боклук като видя решението на 15 олигофрена трябваше веднага да изкара лекарите на протест, а не да продьлжи с алкохолния туризьм-пияница долен.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Какво коментират хората във форумите за последните скандали в Дупница? Част 2 | Всичко За Дупница, Новини, Коментари, Анализи, Спорт, Страна,

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien