Кметът на Дупница инспектира подмяната на водопровода по „Венелин“ и на канала по „Велико Търново“

ВиК-Дупница започна подмяната на водопровода по ул.Венелин от днес. Да видят как стартират изкопните дейности, на място бяха и Управителят на водното дружество Илия Илиев и кметът на Дупница инж.Методи Чимев. Почти 1 километър 50-годишен водопровод ще бъде изцяло подменен в следващите седмици. От ВиК IMG_3972са поставили обозначителни табели и преминаването на МПС-та по улицата не е затруднено. "Това е най-дългият участък, по който ако минете, буквално през 10 метра сме разкопавали заради проблеми с водопровода. С подмяната му, се надявам да "забравят" нашите аварийни групи за съществуването на тази улица", лаконичен бе Илиев.
Инж.Чимев направи проверка и на изкопните дейности, свързани с подмяната на канализацията и по една от "емблематичните" улици "Велико Търново", която бе като след бомбардировки. Освен канал, там ще бъде също изцяло подменен водопровода, след което изградени тротоари и положен нов асфалт. "Няма да скрия, че съм доволен от факта, че живущите по тази улица, с които днес разговарях приемат положително дейностите и най-вече с разбиране подхождат към дискомфорта. Има някои забележки по работата, но служителите от Общината и строителния надзор, които съблюдават за работата, ще се заемат с отстраняването им"; коментира инж.Чимев.
Print Friendly

3 Коментари на Кметът на Дупница инспектира подмяната на водопровода по „Венелин“ и на канала по „Велико Търново“

  1. А у жекато кога че връжете блоковете с новата канализация.
    Колко блока се оттичат у реката защото проектанто не могал да сметне наклоно.
    А парата сигурно е земана

  2. Кметът да отиде да види какво се случва в ж.к.Бистрица. Положението е ужасяващо. Срокът мина ,а кварталът е като в „Сирия“. За пореден път ограбиха държавата. Къде са парите , г-н Кмете. Трябва ли да се викат телевизията за да се оправи квартала??????

  3. марио тошаро // 12.10.2018 в 12:52 // Отговор

    Кмето не му пука за парите защото глобата че са просрочили срока е за фирмата и те ще ядат дървото. Няма да си получат последното плащане в пълен размер и ще изядат хурката.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien