Клип рекламира Сапарева баня като отлична туристическа дестинация, вижте го с ВИДЕО ТУК

Рекламно видео ще популяризира община Сапарева баня на национални и международни форуми като отлична туристическа дестинация. Сапарева баня е една от българските ЕДЕН дестинации, която ще бъде рекламирана със свой клип. Проектът е на Министерство на финансите, а клиповете са изработени с европейско финансиране по проект „Комуникационна кампания за популяризиране на дестинациите ЕДЕН в България – второ издание“. EDEN e акроним на European Destinations EDEN_kadur_1-1of ExcelleNce (най-добри европейски дестинации) и представлява инициатива, която популяризира моделите на устойчиво развитие на туризма на територията на целия Европейски съюз. Краткият промоционален клип за Сапарева баня е с продължителност малко над минута. Освен в него, курортната община е включена и в един общ имиджов клип, който е с продължителност малко над 3 минути за всички дестинации, включени в проекта. Видеата включват някои от интересните събития и туристическите обекти на територията на дестинациите. Клипът на Сапарева баня, можете да видите ТУК

Клиповете ще бъдат сред показваните материали на предстоящите международни туристически изложения, на които България ще участва през 2017 г. Ще бъде използвано и онлайн пространството, а видеата могат да бъдат излъчвани и при бъдещи рекламни кампании на България, както и от съответните дестинации за реализиране целите на регионалния им маркетинг. Материалите са издадени и в тираж от 2 000 броя на DVD носители, във версия на български и английски език. Предвижда се те да се разпространяват на място на туристически борси, форуми и др. събития, на които България участва.

Проектът на Министерство на финансите се финансира по програма COSME (Програмата за конкурентоспособност на малките и средни предприятия) 2014 – 2020 г. на EDEN_kadur_5Европейската комисия. Продължителността му е 18 месеца, като общата цел е да се промотират българските ЕДЕН дестинации на национални и избрани чуждестранни туристически пазари, и да се повиши информираността и разбирането за ЕДЕН инициативата и за принципите на устойчиво развитие.

Сред дестинациите, освен Сапарева баня, са и Кюстендил, Силистра, Луковит, Сандански, Белоградчик, Белица, Каварна, Враца, Странджа, Казанлък и Кърджали.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien