Кирил Калфин в град Бобошево: Ако всичко това, което говореха БСП е истина, то сега нямаше да сме тук

За една година управление БСП, ДПС и Атака ни донесоха само разруха. Ако всичко това, което говореха БСП е истина, то сега нямаше да сме тук. Сами си направете равносметката. Ние доказахме, че това, което обещаваме, го правим. Не правим големи обещания, защото сме реалисти. Затова ще Ви обещаем само това, което можем да свършим. Това заяви водачът на листата на ПП ГЕРБ за 10 МИР Кирил Калфин, който заедно с останалите кандидат-депутати проведе среща с жителите на град Бобошево. Калфин обясни, че всичко това, което е направено в Бобошево, е благодарение на ГЕРБ – околовръстният път, водопроводът в Слатино и част от Блажиево, ремонтът на стадиона и осветлението. Той припомни, че когато преди месеци жителите в с. Усойка са имали проблеми с водоснабдяването, е бил единственият политик, който е бил на място, отзовал се е и е помогнал.

gerbВодачът на листата на ПП ГЕРБ пое ангажимент да направи необходимото, за да се осигури подвижна аптека в град Бобошево, тъй като в в града няма. Пред земеделците Калфин пое ангажимент, че ГЕРБ ще работи по такъв начин, че да бъдат чути проблемите на хората по места и да им бъдат разяснявани  лично от експерти проектите, по които могат да кандидатстват производителите.

"Всички ние искаме да живеем в добри населени места, да се гордеем, че живеем в такива места. Но това зависи от всички нас. Затова Ви призовавам да докажем, че сме единни, силни и си вярваме. Искаме Вашето доверие и ако Вие ни го дадете, ще спечелим. Да застанем един до друг. Да победим на тези избори на 5-и октомври, за да поведем България по по-добър път!", призова присъстващите Кирил Калфин.

gerb-boboshe

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien