Кирил Калфин и Йорданка Фандъкова ще работят заедно за Кюстендил и региона

Кметът на София Йорданка Фандъкова се срещна с кандидатите за народни представители на ГЕРБ-Кюстендил и водача на листата Кирил Калфин. На срещата присъстваха зам.-кметът Виктор Янев, четвъртата в листата на ГЕРБ Михаела Крумова, адвокат Красимир Петров и дупничанинът Емил Гущеров. Зам.-председателят на ГЕРБ определи листата на партията в 10 МИР като силен отбор, който има много конкретни планове за развитието на областта.gushterov-fandakova-qnev-kalfin
"Йорданка Фандъкова е тук, като човек, който иска да помогне на община Кюстендил. Ние не обещаваме хиляди или милион работни места, лек и развлекателен живот, а искаме Кюстендил да е добро място за живеене. Ще направим реалното, на първо място инвестиции за развитие на балнеологията и туризма, но трябват и инвестиции в производството. Вече съм казвал, че при реализацията на завод за електробуси в Дупница, планираме електрооборудването им да бъде правено в завод в Кюстендил", заяви водачът на листата на ГЕРБ, с №9 в бюлетината Кирил Калфин.
Калфин съобщи и новината, че се водят преговори за фармацевтичен завод и институт за производството и разработването на хранителни добавки, на територията на бившето военно поделение. "Разговорите са в напреднала фаза, а Виктор Янев е двигателят на тези процеси", допълни областният координатор Кирил Калфин.

"Поздравявам кмета Петър Паунов и екипа му, с колегата Виктор Янев за политиката им по отношение на децата в община Кюстендил. Важно е да се използват природните ресурси, като минералната вода. Подписахме споразумение с кмета Паунов за сътрудничество в областта на туризма. Това е стъпка към стимулиране на регионите. Ще разработим съвместни туристически маршрути за културен, поклоннически, балнеологичен и СПА туризъм. Гостите на София, могат да се запознаят с древните Сердика и Пауталия. Подкрепям и плановете в сферата на промишлеността. София се задъхва, София има нужда от развитието на регионите, за да останат хората тук да работят", коментира кметът на София Йорданка Фандъкова. Тя сподели приятното си впечатление от чистота на града и пешеходната зона, като пожела на кафенетата по нея да седят повече туристи.

gerb-kalfin-fandakova"Както разбрахте, г- жа Фандъкова не е тук, за да открие палатка, а за конкретни неща. Следващият път ще я поканим за откриването на крепостната стена в Хисарлъка. За нея са преведени 30% от средствата, а останалите 70%? Надявам се следващото правителство да е наше и ние няма да оставим града в руини, защото искаме града да се развива", заключи водачът на листата на ПП ГЕРБ Кирил Калфин.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien