Келеши от Яхиново как вандалстват „изгряха“ в клип взривил Фейсбук

Келеши от Яхиново с липса на елементарно семейно възпитание станаха "герои" в клип, който буквално взриви фейсбука в Дупница. На

"Жертвата" на двамата "герои" е удавена в реката.

видеото се вижда как двама тийнейджъри на възраст около 13 години изхвърлят в реката зад Джамията пейка в реката. Видимо, двамата се много забавляват от този "подвиг", с който не е ясно кой са искали да впечатлят. Видеото съвсем очаквано вбеси стотици дупничани.

Записът е изпратен до началника на "Контролното звено" към Община Дупница Ивайло Терзиев, който заедно с колегата си Кирил Кирилов предприемат действия по откриването на тийнейджърите съвместно с полицията. За по-малко от два часа "героите" са разкрити.

Записите от камерите, които са в района на Тюрмето ще бъдат добавени към производството, което ще е за унищожаване на общинска собственост. Настойниците на двете момчта ще бъдат санкционирани, а с децата ще се занимаят от детска педагогоческа стая.

Ако и вие забележите подобни геройства или други опитиза увреждане на общинско имущество, сигнализирайте на ТЕЛЕФОНА НА КОНТРОЛНО ЗВЕНО 0701 5 92 73 И ДЕЖУРЕН ОБЩИНА ДУПНИЦА 0879 523 474.

Print Friendly

3 Коментари на Келеши от Яхиново как вандалстват „изгряха“ в клип взривил Фейсбук

  1. Тия сигурно са изрисувалли и Джамията!!!!!!!!!!!!!!

  2. Менталните увреждания при някой хора се проявяват още в ранна детска възраст, ако не се потърси помощ от специалист след години става още по-страшно. Когато стрес, депресия и фобии от заобикалящото ни ежедневие станат част от картинката положението може да стане още по-страшно.

  3. Тези ,които не са ги възпитали сега да плащат в троен размер.Имената да им кажете .

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван




WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien