Кауфланд и Лидъл са получили разрешителни за строеж от Община Дупница. Въпросът е: Кой ще превари?

Двете големи вериги Кауфланд и Лидъл са получи разрешителни за строеж от Община Дупница, разбра zadupnitsa.com след свое питане до администрацията на кметството. По-напред в документано отношение са Лидъл, на които е издаден важният документ на 14 август и от 4 септември е в сила. От тук насетне, единствено компанията е тази, която решава от кога ще започне строително-монтажните дейности. Магазинът ще бъде позициониран на мястото на старата автогара в Дупница. "От страна на Общината е направено всичко, което е било необходимо. Повече информация не може да се даде", категорични бяха от пресцентъра.

На другата верига – Кауфланд, разрешителното за строеж е издадено на 12 септември и ще влезе в сила след 14 дни от тази дата. В този период от време, трябва да бъде направена проверка от РДНСК, след което няма да има никакви пречки за стартирането им. От кметството допълниха, че няма как да коментират от името на двете компании кога възнамеряват да започнат строеж и наемането на служители и верен ли е слухът, че до Нова година ще отворят врати.

Атрактивните цени на предлаганите продукти и постоянните промоции са основният мотив да бъдат търсени големите хипермаркети. Другото положително в случая е откриването на работни места.

zadupnitsa.com

Print Friendly

4 Коментари на Кауфланд и Лидъл са получили разрешителни за строеж от Община Дупница. Въпросът е: Кой ще превари?

 1. юлиян везенков // 23.09.2014 в 20:11 // Отговор

  От лидъла просто няма нужда по големи мошеници в промоциите от тях няма

 2. Айде откога ги чакам милинките ми те да отворят вратиииии лелел сладурчетата ми те Евтинко промоционално и без срокове за годност изтекли отдавна И злоба ли мъст ли не ми дреме как ще ме наречете ама заради двата магазина на ония изедници у моята махала се кефя да влезнат големите и дас ги удушат смачкат и стъпчат тези мръсни долни душички

 3. коркова тапа // 24.09.2014 в 15:12 // Отговор

  Много е важно да имаме избор,лошо бе ,когото мошениците бяха малко.
  А, иначе няма качествен алкохол!

 4. От 1 октомври започват набирането на персонал в Лидъл. По моя информация на първи етап ще назначат 42 човека, защото ще се открие официално около 20 декември тази година и през февруари ще вземат още 14-15 човека.
  За Кауфланд откриват през март а набирането на персонал започва от 7-8 януари. Там ще са назначени около 90 човека защото няма да е просто магазин а отправна точка за цялата Югозападна България

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien