Кандидатите за евродепутати от ГЕРБ се срещнаха и с жителите на село Овчарци

ЕВРОИЗБОРИ 2014

DSC05021 Кандидатите за евродепутати от ПП ГЕРБ и Председателят на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов се срещнаха с жителите на сапаревобанското село Овчарци.

Водачът на листата Томислав Дончев, заедно с кандидатите за евродепутати Андрей Ковачев и Ева Паунова призоваха за активност на предстоящите евроизбори с бюлетина номер 18. Кандидатите бяха придружени от народния представител и областен координатор Кирил Калфин, както и от общинското ръководство на ПП ГЕРБ-Сапарева баня .

Зам.-председателят Цветан Цветанов благодари за оказаната подкрепата към  кандидата за кмет на ПП ГЕРБ Йордан Камджилов на частичните избори, които се проведоха преди месец и половина в селото.                     
„Моят призив е всички над 18 години да гласуват с номер 18, това е перспективата и бъдещето, защото това е листа, която има висока експертиза“, каза Цветанов.                                                                                            

„Всички хора в листата ни са компетентни, опитни, отстояващи националния интерес. Ние сме отбор, който е в състояние да гони националния интерес на България, който знае как да го направи и не се притеснява да отстоява позицията си“, заяви водачът на листата Дончев. Той допълни, че кандидатите на ГЕРБ са експерти, които носят шанс за промяна тук и сега и че на 25 май изборите са шанс да се промени ситуацията в България.                                                                DSC05016                               
„Искам да допринеса поне с частица младите хора в България да останат тук, да намерят своето щастие в страната си, да допринесат за своята родина и за нейното достойно място в Европа“, заяви вторият кандидат за евродепутат в листата на ГЕРБ Андрей Ковачев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

zadupnitsa.com

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien