Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Андрей Новаков: Ние сме единствените, които повярваха в хората и не ги подведоха

10341854_754659627918683_22073490376030283_nЕВРОИЗБОРИ 2014

„За мен е чест и привилегия да бъда в Дупница. Градът е изключително младежки. Като кандидат за евродепутат на 25 год. чувствам като свой дълг да дойда тук, да се срещна с младите, да чуя какви са техните проблеми“, заяви при посещението си вчера в град Дупница кандидатът за евродепутат Андрей Новаков. Той допълни, че като свои приоритети за работа в Европейския парламент е поставил: насърчаване на младежкото предприемачество, работа в посока борба с младежката безработица, дуално образование, както и максимално облекчаване на процедурите за легализация на дипломите на българите, завършили в чужбина.                                                                                           

Андрей Новаков, който е зам.-председател на една от най-големите младежки политически организации в Европа – Европейските демократи студенти  и областен координатор на МГЕРБ-Благоевград, изрази задоволството си от съвместната работата с младежката структура на ГЕРБ-Дупница. "Младежите от ГЕРБ-Дупница винаги са били много дейни и активни, заедно с тях сме имали изключително силни инициативи. И тази вечер, само за час, се срещнахме с десетки дупничани, които ни пожелаха успех и заявиха своята подкрепа за предстоящия евровот", заяви Новаков.                      

DSC05425„Вярвам, че българите и този път ще направят правилния избор, защото ние сме единствените, които повярваха в хората, те повярваха в нас, и не ги подведохме“, заяви кандидатът за евродепутат пред дупничани.                                                                                  

Новаков се срещна и разговаря с граждани в открита приемна, направи обиколка на централната градска част и присъства на честванията на традиционните Майски празници на града. При посещението си в Дупница Андрей Новаков бе придружен от организационните секретари на ГЕРБ-Кюстендил и Дупница Емил Гущеров и Крум Милев и общинския лидер на ГЕРБ-Сапарева баня Калин Гелев.   

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

DSC05437

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien