Кандидатът на ГЕРБ Емил Гущеров в Кочериново: За нас не е самоцел да управляваме. Ще работим за стабилността на България и за развитието на регионите

За нас не е самоцел да управляваме България. Единственото, което искаме е да направим региона ни по-добро място за живеене и България отново да бъде стабилна. Това заяви кандидатът за народен представител от ГЕРБ Емил Гущеров, при среща с жителите на община Кочериново. Водачът на листата Кирил Калфин представи останалите кандидат-депутатите от ГЕРБ  като отбеляза, че това са "доказали се хора, с авторитет, които заслужават доверието на избирателите". Калфин категорично заяви, че ГЕРБ не дава напразни обещания, не обещава всичко, а само това, което е реално и изпълнимо. Той подчерта, че опонентите обещават и невъзможното, но хората сами могат да преценят, виждайки колко проекти са спрени и какво е състоянието на улиците в селата Стоб и Мурсалево.

"Ако на тези избори на 5-и октомври ни подкрепите и се справим добре, то на местните избори догодина ще имаме наш кмет тук!", бе категоричен Калфин. Той призна, че ГЕРБ през периода си на управление е направила много, но са допуснати и много грешки. "Финансовата стабилност е добра за държавата, но трябва да има и социална насоченост. Трябва да дадем на собствения си народ финансово спокойствие. Това нещо сме го отчели и ще работим, за да не се повтори", каза още Кирил Калфин. Областният координатор сподели, че има подготвена законодателна инициатива от ГЕРБ, касаеща земеделците и тези, които работят сезонно. Целта й е да се осигури заетост на работещите сезонно и след приключването на сезона. Заетостта да бъде в сферата на земеделието. Също така има и идея работещите в поземлените комисии да  разясняват на земеделците проектите, по които ще може да кандидатстват, както и да им съдействат при оформянето на документалната част за тези проекти.

DSC00979-1Емил Гущеров подчерта, че за тази една година управляващите са спрели проектите за водния цикъл на общините Кюстендил и Дупница на стойност съответно 88 млн. лв. и 40 млн. лв. "При одобрен проект, Община Дупница получи отказ за финансиране с аргумента, че няма средства. Това бе изключително важен проект за Дупница и региона, предвиждащ смяна на водопроводната мрежа, на канализацията и на асфалта. Община Дупница и в момента продължава да има проблеми с авариите във водоснабдителната мрежа. Сами разбирате колко ощетени са хората от спирането на тези проекти. Обещавам с всички сили ще се боря отново за стартирането им", обеща Емил Гущеров. През 2009 г., когато бяха на власт, имаше отново спрени еврофондове. Сега се случва същото. Изводът е, че когато са на власт фалират банки, хората губят парите си и спират евросредствата, подчерта още той.

DSC00960-1"Доверете ни се, за да работим за бъдещето ни заедно. Но това доверие ние трябва да го оправдаем. Не сме хора, които ще даваме празни обещания. Ще работим в насока да се развива туризмът и инфраструктурата в града, да привлечем инвестиции и да има конкуренция в избора на работни места. Призоваваме Ви на 5-и октомври да направите верния избор с бюлетина номер 9!", завърши водачът на листата Кирил Калфин. Кандидатите за народни представители от ГЕРБ бяха придружени от общинския лидер на партията в Кочериново Румен Янакиев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Print Friendly

2 Коментари на Кандидатът на ГЕРБ Емил Гущеров в Кочериново: За нас не е самоцел да управляваме. Ще работим за стабилността на България и за развитието на регионите

  1. Дупница твоят номер е 9 и преференция 2

    • Ужас! След това прост народе си изберете Крумчо за кмет! И хората няма да избягат от България, но от Дупница задължително!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien