Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев ще посетят Дупница и Бобов дол на 2-ри ноември

Кандидатът на ГЕРБ за президент на Република България Цецка Цачева, кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще посетят област Кюстендил на 2-ри ноември 2016 г. /сряда/. Те ще бъдат придружавани от областния координатор на ГЕРБ в Кюстендил и народен представител Кирил Калфин и евродепутата от ГЕРБ/ЕНП д-р Андрей Ковачев.

От 12:30 ч., в Общински драматичен театър – Дупница ще се състои концерт, с участието на Трио "Сопрано" и Веселин Маринов. От 13:00 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще разговарят с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Дупница. Ще ги придружават кметът на Дупница инж. Методи Чимев, областният административен секретар на ГЕРБ Емил Гущеров, председателят на ОбС Ивайло Константинов, Радослава Чеканска- клубен ръководител на ЖГЕРБ и общинското ръководство на ГЕРБ в Дупница.

От 14:30 ч. в град Бобов дол /Културен дом/ ще започне концертът на Веселин Маринов и Трио "Сопрано". В 15:00 часа кандидат-президентската двойка на ГЕРБ и председателят на Националния предизборен щаб на партията ще се срещнат с жители на Бобов дол. Ще ги придружават Росица Борисова – председател на структурата в Бобов дол и общинското ръководство на ГЕРБ в Бобов дол.

В 18:00 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в град Кюстендил. В 18:30 часа на площад „Велбъжд" /при лошо време – Общински драматичен театър Кюстендил, бул. „България“ №26/ председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще представи пред гражданите на Кюстендил кандидатите на ГЕРБ за президент и вицепрезидент на Република България Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев.

Участници в концерта в Кюстендил ще бъдат Пламен и Иво, Михаела Маринова и Дара от Х фактор, група „Rewind”, Любо Киров, Веселин Маринов, „Българе“, Трио Сопрано и Уникалните гласове.

 

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien