Калфин и Константинов: Кандидатът за кмет на ГЕРБ в община Дупница е Методи Чимев

На пресконференция днес народния представител Кирил Калфин и лидерът на ГЕРБ – Дупница Ивайло Константинов дадоха категорична заявка, че общинското ръководство на партията и областното, номинират Методи Чимев за кмет на Дупница. "Никога не се е обсъждала различна от тази номинация. Той е един от най-успешните кметове в България", заяви Константинов.

Той отправи покана към всички дясно политически ръководители на партии в общината, за следващия вторник от 10:00 часа,  да се срещнат и обсъдят политиките по отношение на следващия мандат – евентуално съвместни листи и цялостната визия на града и общината. "Каня и граждани, които имат десни разбирания, които се чувстват експерти в своята област, защото намерението на общинското ръководство на ГЕРБ е поне 30% от квотата за съветници да бъде гражданска квота – на общественици и експерти", заяви той. "Нито аз, нито г-н Калфин ще редим листата на ГЕРБ. Листата ще я наредят членовете на ГЕРБ, гражданите – общественици и експерти", категоричен бе Константинов. Листата ще бъде подредена в зависимост от събраните гласове на номинираните, каза още той. „Трябват работещи и можещи хора", допълни народният представител Кирил Калфин.

Председателят на ГЕРБ – Дупница заяви, че има няколко политики, които ще бъдат основни приоритети. "Странно е за мен как през тези близо 4 години много малко представители на бизнеса потърсиха съдействие от нас. Ние има с какво да помогнем, г-н Калфин също – особено със законодателна инициатива. Основният приоритет за региона в този мандат ще бъде създаването на нови работни места – развитието на бизнеса до степен, че да може да създаде такива", коментира Константинов. "Всеки един бизнесмен, който има своите правни, нормативни или други проблеми, свързани с бизнеса му, винаги е бил и е добре дошъл, за да ги обсъдим и ако можем да му помогнем", подчерта лидерът на ГЕРБ – Дупница Константинов.

Народният представител Кирил Калфин даде за пример одобрените 16 проекта от ПУДООС, и то само за няколко месеца, откакто правителството на Борисов е на власт. Калфин заяви, че за развитието на региона няма значение с кого ще се водят разговори, дори ако това е и опозицията. За пример той даде среща, която е провел с народния представител Петър Петров. "В Големо село има проблем с водоснабдяването на гробищния парк. От години хората си носят вода от вкъщи. Вчера се разбрахме с г-н Петров с общи усилия да решим този проблем до няколко седмици", заяви депутатът от ГЕРБ.

Print Friendly

1 Коментар на Калфин и Константинов: Кандидатът за кмет на ГЕРБ в община Дупница е Методи Чимев

  1. Кой кой кой // 28.04.2015 в 23:43 // Отговор

    Е кой друг да е освен Чимев а/ Конкуренция няма това всички го разбират защото се доказа ама съветниците от партията му са оле мале

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien