Йонко Гергов се оттегли от ОДБ, кандидатира се за кмет на Дупница

Един от съветниците в местния парламент на Дупница Йонко Гергов от днес е официално кандидат за кмет на общината. Той напусна групата на ОДБ в местния парламент. Гергов е юрист, той е председател на ПП „Партия на зелените" в Дупница и зам.-председател на „Партия на зелените" като това ще бъде втори негов опит да седне в стола в кабинет №1 в сградата на Общинска администрация. Zadupnitsa.com информира още преди два месеца, че Гергов се стяга за кметската надпревара.

Гергов се очаква да бъде водач и на листата от общински съветници, с която ще излезе партията му. Тя ще се яви самостоятелно на изборите, както и ще има кандидати за кметове в някои села.

Print Friendly

7 Коментари на Йонко Гергов се оттегли от ОДБ, кандидатира се за кмет на Дупница

 1. Смех бе, смех и веселие е с тия кандидатури 🙂
  Някои хора си нямат хабер какво представляват в очите на другите, затова се получават и подобни комикси 🙂

 2. Няма никога да се оправи тая държава апък този смешник никига няма да стане кмет

 3. Боклуци болл и тоа че тие кмет най големия мошеник

 4. кадърни хора като него трябват, а не популисти…каквито са Гроб и Бсп !

 5. Ето такива хора трябват с точни и ясни цели достатачно способен и умен чове, незнам дае мошеник за това гръдът замря защото избирате такива като Чимев и Милев, достатачно способен и умен е Гергов

  • виц на деня // 19.07.2015 в 18:19 // Отговор

   Честен Гергов. Йонко май сам си почнал да пишеш с жена ти тука. Не се излагай. Нали те знаем като беше юрист на общината какво правеше. Честен бил хаха Смешко

 6. Дедов за червените цървули! // 20.07.2015 в 0:34 // Отговор

  Йонко е глуповат лакей с чалгарска закалка. Никакъв шанс няма да спечели, първо защото няма ресурса, второ защото Дупничани знаят как додрапа с „бизнеса си“ и трето защото е евтин чалгар и всички са го виждали какво леке представлява по нощните заведения в града. За качества да не говорим.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien