Извънредна сесия на ОбС-Дупница, д-р Ени Лефтеров остава в минипарламента

За 15-и май ще бъде насрочена извънредна сесия на Общински съвет-Дупница. В дневният ред е залегнала само една точка и тя е свързана с отдаването под наем на общински пасища. На този етап има подготвени 6 докладни, но броят им ще нарастне още, коментира новоизбраният председател на ОбС Станислав Павлов. Той допълни, че на 29-и май има насрочено редовно заседание на местния парламент.

Павлов допълни, че във времето когато ще бъде начело на местния парламент основни приоритети за него ще бъдат акуратност при работата и своевременно свикване на сесии, за да бъдат вземани решенита бързо и точно. "Аз смятам, че Общинският съвет трябва да помага на администрацията, т.е. на кмета“, заяви Павлов, Той допълни, че в оставащото време до края на мандата си няма за кога да се правят кардинални промени в работата на Общински съвет. В тази връзка се запазва и работното време на председателя, което ще бъде от 13:30 до 18:30 часа. Станислав Павлов няма да има строго определен приемен ден, а всички граждани могат да се срещнат с него в определеното работно време.

По повод на появилата се информация, че поради 3 поредни отсъствия се очаква да бъдат прекратени пеавомощията на д-р Ени Лефтеров като съветник, Павлов бе лаконичен: „Няма нарушения по казуса с отсъствията му".

Print Friendly

3 Коментари на Извънредна сесия на ОбС-Дупница, д-р Ени Лефтеров остава в минипарламента

  1. Вие нормални ли сте бе да мни занимавате с тоя еврейко. Нали солташето му обяснява че бил обиден заради бариерата че не може да печели пари и от това не стига че точи яко здравната каса . Аре да бега да си седи дома айдуко

  2. nai-dobriat izbor za predsedatel na OSavet! Zaslujava i sledvashtoto kmetsko mqsto za da tragne Dupnica po pravia pat.

  3. Прав си. Направо министър ша го правим

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien