Излезе решение по сигнала на Костадин Костадинов срещу зам.кмета на Дупница Олга Китанова

Олга Китанова

Комисията за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси е прекратила сигнала подаден срещу зам.кмета по икономическите дейности на Община Дупница Олга Китанова, информираха от пресцентъра на администрацията. Сигналът е входиран на 19-и май 2015 година в КПУКИ, като в него няма данни за извършено нарушение на разпоредбите на ЗПУКИ и след направената проверка, конфликт на интереси не е установен, се казва в решението на Комисията. "То нямаше как да бъде и по-различно решението на Комисията. Казах го още, когато се повдигна темата, че няма нарушение и сега то се потвърждава", заяви Китанова.

kostadin-kostadinovПрипомняме, че сигналът бе подаден от Костадин Костадинов, който по това време бе председател на Общински съвет-Дупница. Той обяви тогава на пресконференция, че дава Китанова на Комисията. "На 06.11.2014 година, Олга Китанова е напуснала фирма „Юролийз". Костадинов настоява за проверка, за период от 05.11.2010 година до 06.11.2014 година. Освен „Юролийз", където е едноличен собственик и управител, Китанова е управител на „Мото про" до 10.11.2014 година", заяви на пресконференция Костадинов. Той допълни, че съгласно ЗМСМА действащ зам.-кмет не може да притежава и управлява търговски дружества. Според него тази дейност пречи на Олга Китанова да изпълнява задълженията си по финансовите въпроси, обясни той мотивите си тогава.

Print Friendly

4 Коментари на Излезе решение по сигнала на Костадин Костадинов срещу зам.кмета на Дупница Олга Китанова

  1. Нищо ново под слънцето. Коцката да каже какво стана с Пастра Пропърти и колко броиха на прокуратурата в Дупница за да не ги закача за фирмата с Лефтеров

  2. Уважаеми читатели, моля да спазвате добрия тон. Използването на вулгарности не е толерирано от zadupnitsa.com Поради тази причина – няма да одобряваме публикуването на такива "мнения". Моля да запазим добрия и коректен тон.

  3. Щото сте платен сайт и Коце и Ибрикчимов ви плащат. Платили са на оня поръчков сайт като вашия че ме срам да ви пиша сайтовете смешни да напише че Ради Чеканска ще е кандидат за кмет при условие че имаме най-успешния от 70 години кмет на Дупница – Методи Чимев. Защото ги е страх че и до балотаж няма да стигнат срещу толкова силен и кадърен кмет като г-н Чимев.Е пукнете се от яд ама Герб и Чимев пак ще се спечелим в Дупница. Защото доказахме че можем и кмета промени града.Умрете, пукнете,сами сме срещу всички,но хората виждат и ще дадат гласа си за Чимев.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien