Иво Паргов: Марек не е парче месо и не се продава

 Днес във вестник „7 дни спорт“ се появи материал за футболен клуб Марек, озаглавен „Шефовете на Гоцето взимат властта в Марек, искат в елита“.
 
 В него се споменава, че „Автокъща „Арми Кар“ на Антонио Сакаджийски ще е спонсор на дупничани“.

 Написано е още, че „Въпрос на договорка с общината е Сакаджийски да официализира влизането на новите хора в Марек“.DSC00154

  „Във футболните среди пък има защо да са притеснени. При предишния си собственик – Йордан Андреев, Марек бе един от символите на антифеърплея. Докато командваха начело на Гоце Делчев, в такъв уклон бяха обвинявани и хората, които сега влизат в Дупница“, се казва още в публикацията.

 Въпросният материал разбуни духовете в Дупница. Новината за статията бързо се разпространи сред феновете на Марек, които започнаха да обсъждат дали написаното е истина или е поредният слух, свързан с любимия им отбор.

 По този повод изпълнителният директор на Марек Иво Паргов разпространи до медиите опровержение, в което категорично отрича публикацията.

 Предлагаме ви опровержението без редакторска намеса:

ОПРОВЕРЖЕНИЕ

 

От

 

Ивайло Сашов Паргов – изп. директор на ФК “Марек-2010”, гр. Дупница, участник в “Б” Професионална футболна група

 

Уважаеми дами и господа,
 

Във връзка с изнесените провокативни и неверни информации в днешната преса, с които се “информира”, че “Шефовете на Гоцето взеимат властта в Марек”, искам да опровергая по категоричен начин тази лъжа. Нашият клуб има своите прекрасни спонсори в лицето на Община Дупница, “Актавис”, местни бизнесмени, както и най-големия ни актив – хилядите привърженици от града и региона. Настоявам, като ръководител на този клуб и от името на целия Управителен съвет и футболистите, да се спрат инсинуациите по тази тема, която повтарям, че е абсолютна лъжа. Нашият нов клуб е доказал в последните си години от започването му в 4-а дивизия до настоящия момент, че разчита единствено и само на своите усилия, на своите спонсори и на своите футболисти и сме доказали, че не участваме в задкулисни игри или в порока на 21-и век т.нар. “черно тото”, както се опитват да вменяват във въпросната медия с използването на твърдението, че “Марек е един от символите на антифеърплея”. Нашият клуб, няма нищо общо с предишния клуб и това е факт, с който са наясно всички.

 

“Марек” има своите спонсори и с тях ще преследва целта си – влизане в “А” група този сезон.

 

А на всички наши “доброжелатели” искам да заявя по категоричен начин следното:

 

ФК “Марек-2010” не е парче месо и не се продава.

 

С уважение:…………………..

 

/Ив.Паргов, изп.директор/

ОЩЕ ПО ТЕМАТА МАРЕК

Print Friendly

4 Коментари на Иво Паргов: Марек не е парче месо и не се продава

  1. Те това ако стане се връщаме в ерата на Данчо Елечето – продажби на мачове и точни резултати. Дойдат ли тия спирам да ходя на мачове

  2. Вестник „7 дни лъжи“ са най-поръчковата медия в Бг! Пишат само и единствено каквото им се поръча и плати
    Марек завинаги!

  3. Да спрем да го купуваме тоя вестник. Да си избършат задниците с него тоя дето го е писал и тоя дето го е публикувал. Нещастници, шибани журналисти

  4. 7 дни кетъринг са лайна само марек

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien