Иво Паргов: Имаме футболисти, но още не са доказали, че заслужават да играят в отбора на Марек ВИДЕО

 Изпълнителният директор и наставник на Марек Иво Паргов говори пред медиите след загубата с 0:1 от Пирин (Благоевград) в контролна среща, играна в Бобошево днес.

– Стана добър мач, коментарът Ви?
– Мисля, че стана хубава и полезна за нас контрола. Има доста върху какво да поработим. Нашите слабости са ясни и знам за кой пост трябва да привличем още един футболист. Слава Богу, имаме достатъчно време, за да поработим и изчистим слабостите си. Нашите слабости се видяха срещу доста по-класен съперник, какъвто е Пирин.
 – Пирин не е ли малко по-напред в подготовката?
– Мен не ме интересува колко контроли са изиграли гостите. Мен ме интересува това, което трябва да изиграе нашият отбор. За съжаление в някои не го виждам. Но затова имаме достатъчен брой футболисти. Аз съм казвал, че футболът е едно доказване и те трябва да се докажат. Ако стават, стават. Виждам в някои от тях доста пропуски, надявам се да ги коригираме. Вижда се, че отборът на Марек може да губи. Надявам се това да бъде само в контролите.
– Марек трудно създава положения без Еньо Кръстовчев…
– Абсолютно. Точно това е една от слабостите ни – че нямаме достатъчно на брой футболисти в предни позициии, които могат да го заменят. Имаше една малка травма в кръста през седмицата и исках да го предпазя. Знам обаче, че той и Милен Лахчев са изключително важни футболисти за нас. Трябва да търся адекватни заместници на тези два поста и на поста дефанзивен халф.  Имаме футболисти, но още не са доказали, че заслужават да играят в отбора на Марек.
– Предстои подготвителен лагер в Сандански…
– Да, имаме още 2-3 контроли. Надявам се колегите от Гоце Делчев да приемат да играем в сряда и дано условията да позволяват да играем отново тук или в Мурсалево. Искам да срещнем по-сериозни противници, какъвто безспорно е отборът на Пирин, за да може наистина да си сверим часовника. Ако играем с по-слаби отбори, ще се вземем на сериозно, както някой вече го правят. Но аз няма да позволя такова нещо. Надявам се в следващите контроли да изчистим слабостите, които аз видях.

zadupnitsa.com

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien