Иван Ибришимов: С подмяната на кандидатурата на Ирина Бокова, с тази на Кристалина Георгиева правителството тласка България към чужди интереси.

"Подмяната на кандидатурата на Ирина Бокова, с тази на Кристалина Георгиева, като български кандидат за генерален секретар на ООН, в последния момент и обявените резултати от гласуването, след нейното представяне, доказва, че ходовете и решението на правителството, не са плод на задълбочени анализи и политики, продиктувани от националния интерес. Това е класическо доказателство, че правителството тласка България към чужди интереси.", заяви народния представител от Дупница д-р Иван Ибришимов  "От БСП инициирахме подписка за вот на недоверие, която, обаче, засега не среща подкрепа от другите парламентарно представени партии. Нека всички те, които не одобряват действията на правителството да дадат своята подкрепа за вота. Противното би означавало лицемерие и подкрепа само на думи срещу водената от правителството политика.", допълни още той.

Print Friendly

1 Коментар на Иван Ибришимов: С подмяната на кандидатурата на Ирина Бокова, с тази на Кристалина Георгиева правителството тласка България към чужди интереси.

  1. ЛЕ гранде ИНАД // 06.10.2016 в 21:54 // Отговор

    Мушморок!!!!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien