Ивайло Константинов с пълна подкрепа за Председател на ГЕРБ-Дупница

Ивайло Константинов остава председател на ГЕРБ-Дупница. Това стана ясно, след като общинската структура на партията проведе своето отчетно- изборно събрание. На него бе направен отчет на дейността на организацията за периода от 2015 г. до сега, както и бяха направени номинациите за избор на ново общинско ръководство.

Специален гост на събранието бе административният секретар на ГЕРБ и областен координатор на партията в град София – Цветомир Паунов. На отчетно-изборния форум присъстваха още народният представител и координатор за Кюстендилска област Кирил Калфин, депутатът Радослава Чеканска, кметът инж. Методи Чимев, областният организационен секретар и председател на ОбС – Дупница Емил Гущеров и общинският председател на ГЕРБ – Кюстендил Виктор Янев. 

20180420_175305Отчет на дейността на структурата и анализ на изборните победи и резултати от 2015 г. досега направи общинският координатор Ивайло Константинов. Той изказа  своите благодарности към членовете и симпатизантите на ГЕРБ в Дупница за пълната подкрепата и работа от тяхна страна. Отчет на свършеното до момента от Жени ГЕРБ бе направен от координатора им Радослава Чеканска, за младежката структура – от Лора Василева, а на старейшините – от общинския съветник Йордан Йорданов.

Деветчленно е ръководството на политическата сила в Дупница, включително председател и секретар. Единадесет бяха направените номинации за членове на ръководния орган и четири за организационен секретар. За секретар пълна подкрепа получи досегашният такъв – Крум Милев, бяха номинирани още Красимир Георгиев, Йордан Йорданов и Иван Шатровски.

Новото общинско ръководство на ГЕРБ в Дупница ще бъде окончателно утвърдено след решение на Изпълнителната комисия на политическата сила.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien