Ивайло Константинов с критики: Общинска администрация-Дупница не работи добре

Председателят на ОбС-Дупница и лидер на ГЕРБ в общината Ивайло Константинов разкритикува работата на общинска администрация. На пресконференция днес по повод предстоящата сесия идния петък, Константинов заяви, че общинска администрация е забавила внасянето на основни докладни и след среща вчера на председателския съвет е било решено, докладните да бъдат включени в дневния ред единствено с идеята, че не трябва да се пречи на развитието на града.

Други три докладни обаче не са били вписани в дневния ред. „Това повече не може да продължава така и да бъде толерирано. Общинска администрация не работи добре и отговорни за това са всички. Не съм пропуснал приемна с граждани и там не съм приел нито един, който да е доволен. И това е парадоксално. Няма да конкретизирам имена или отдели, но работа не се върши. По време на изборите обещахме на гражданите добре работеща администрация, а се получава само преместване на тефтерите от едно бюро на друго. Лично аз искам темпо на работа и призовавам кмета да предприеме радикални мерки към подобряване работата. Вариантите са или допълнително стимулиране на служителите или оптимизиране на числеността. За 600 лева не може да очакваме чудеса от тези хора“, коментира Константинов.

Аз мога да работя с всекиго, ако се наложи ще поискам оставката и на кмета! Аз нееднократно заявих, че съм в Дупница, не защото си търся работа, напротив, жертвам бизнеса си за града, защото тя е моя кауза и ако някои си мисли, че живуркането в администрацията е негова цел, то се е объркал, яко се е объркал. Вече поисках и няма да спра да искам промени, докато администрацията не се промени или поне разбере, че от гражданите не се печели, дори и заплата“, допълни Константинов. Той призова да се вземат спешни мерки и кметът инж.Чимев да предизвика дискусия по основни теми, касаещи Общината като водоснабдяването и изграждането на депо.

Какво отговори кметът на Дупница инж. Методи Чимев четете ТУК

Какво още заяви Ивайло Константинов за Общинската болница :Не може да сме безучастни към бъдещето на Общинската болница. Искаме независим одит  ВИДЕО и подробности ТУК

Какво още заяви Константинов за работата и бъдещето на  ВиК и останалите общински дружества виж ТУК

Print Friendly

3 Коментари на Ивайло Константинов с критики: Общинска администрация-Дупница не работи добре

  1. E откриха топлата вода.

  2. ейй мишкоо ти какъв си артист ..турчин…лиза газо на Доган сега пък на Бойчан

  3. Само ти работиш,Ивоооооооооо.СПОКО!!!!Няма да ти сриваме авторитета!!!!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien