Ивайло Константинов изпълни поет ангажимент към дупнишкия хор „Св. Иван Рилски“ за запис на песни

Народният представител от ГЕРБ Ивайло Константинов получи благодарствен адрес от Мъжкия хор "Св. Иван Рилски" по повод направено от него дарение. По време на своя приемна преди месец и половина в Дупница, Константинов бе потърсен за съдействие от представители на хора. Тогава депутатът се ангажира да помогне 1финансово, за да може известният дупнишки хор да направи професионален запис на свои песни в студио. На състава му бе необходима сумата от 3 000 лв., които Константинов дари от свои лични средства.

Диригентът на хора Таня Камбурова благодари от името на целия състав и връчи поздравителен адрес на народния представител от ГЕРБ. В благодарствения адрес Мъжкият хор изказва искрената си признателност за подкрепата, която е оказал  Константинов.

"Благодарим Ви за проявеното отношение и дълбоко ценим Вашата ангажираност към изкуството в град Дупница. Осъществените записи ще останат във фонда на града и ще докажат активната дейност на състава ни", се казва в благодарственото писмо, адресирано до народния представител от Дупница.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien