Ивайло Константинов: Факт е че, Дупница вече е сред най-красивите градове в България

"Нашата цел е да върнем живота по селата и в града. През 2007 г. се върнах, за да правим ГЕРБ и да възраждаме Дупница. Смятам, че частично се справихме. Дупница е по-различна вече. Градът изглежда по-различен начин и е факт, че е един от най-красивите в България". Това заяви кандидатът за народен представител от Дупница Ивайло Константинов по време на срещи с жители на общината и съседните населени места.

DSC04018Ивайло Константинов посочи, че все още има много какво да се прави за селата. "Имаме много да направим, за да съживим и града. Затова е важно да "върнем духа на Дупница", а духът са младите и работоспособни хора", каза той. По думите му, връщането на младите и работоспособни хора може да стане чрез култура и образование. "Трябва да направим всички възможно да не контактуваме повече онлайн с децата си. Затова и тези избори на 26-ти март са толкова важни", посочи Константинов.

"На нас ни е изключително важно да задържим тези хора, които още не са заминали. Ще ги задържим, работещи в сферата на туристическата индустрия и в съпътстващите я услуги. Трябва да създадем заетост изключително спешно. Затова говорим как трябва да се правят нови сондажи за минерални извори и как на тези туристи, дошли в Сапарева баня и Кюстендил, трябва да им уплътним времето с нещо допълнително. Да си уплътнят времето още няколко дни и в нашата община – да пълнят ресторантите, да купуват в магазините, да си оставят парите тук. На този етап това не е много – това е достатъчно, така че да може да ангажира допълнителна заетост", каза кандидатът за народен представите от Дупница Ивайло Константинов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien