Инж. Методи Чимев: Видими резултати в селата има с отговорни и дейни кметове като Ботьо Дончев в Блатино и Утеха Маноилова в Пиперево

Кандидат-кметът на ПП ГЕРБ за Дупница инж. Методи Чимев и листата с кандидат-съветници проведоха среща с жителите на с. Блатино. Заедно с кандидат-кмета на ГЕРБ там, Ботьо Дончев, отчетоха свършеното до момента и очертаха насоките, в които е необходимо да се работи за в бъдещето. Ботьо Дончев бе кметски наместник през изминалия мандат, за това време той отчете като свършено: обновяването на две от улиците в селото; извършен ремонт на сградата на кметството; почистено е речното корито и сметището на селото; изградена е и рампа за хора в неравностойно положение пред единствения хранителен магазин в Блатино. "Изградихме нова беседка пред кметството, също детска площадка за игра и сонда за вода, за да има къде нашите деца да прекарват свободно времето си. Поддържахме и редовно озеленяването на парковите пространства в селото. Асфалтирахме пътя към гробищния парк и поставихме контейнер за смет там. Успяхме доста неща да свършим през това време, но има още какво да подобрим. Ако ни дадете отново доверието си, ще продължим да работим в същата посока", обеща Ботьо Дончев.

12106999_1655207351429236_3910830213764601054_n-001

Инж. Методи Чимев и част от листата със съветници на ГЕРБ се срещнаха и с жителите на с. Пиперево, за да чуят проблемите на селото и да представят кандидат-кмета на ГЕРБ там – Утеха Маноилова. Утеха Маноилова бе кметски наместник на Пиперево от 2011 г. досега. Пред съгражданите си тя посочи, че, благодарение на инж. Методи Чимев и кметския екип, са извършени много подобрения и са постигнати видими резултати в Пиперево. "Успяхме да отворим клуб на пенсионера и създадохме условия за възрастните хора тук, за да прекарват добре времето си. Изградихме и нов санитарен възел към него. Погрижихме се да подменим осветителните тела там, където не работеха", заяви кандидат-кметицата. Утеха Маноилова отчете като свършено още: редовното почистване на дерето; поддържането на парка и изкърпването на уличните дупки. По инициатива на нейното семейство в с. Пиперево се строи и параклис на Светите мъч. Вяра, Надежда и Любов, като по него остават довършителни работи. Досега в малкото населено място е нямало изграден храм. На срещата в Пиперево хората поискаха от кандидат-кметовете да бъдат изградени площадки за игра и спортуване за децата, както и да се преасфалтира главната улица.

44

"Проведохме искрен разговор за това какво е свършено и какво може да се свърши през следващия мандат, бяха поставени проблеми и въпроси и в двете села, за които поехме ангажимент", сподели след срещата Чимев. "Видими резултати в селата има с отговорни и дейни кметове като Ботьо Дончев в Блатино и Утеха Маноилова в Пиперево", заяви още Методи Чимев.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien