Инж. Костадин Костадинов очаква дебат с инж. Методи Чимев

Инж. Костадин Костадинов, кандидат за кмет на община Дупница издигнат от ОДБ, очаква дебат с инж. Методи Чимев., кандидат за кмет от ПП ГЕРБ. В писмо до медиите инж.Костадинов заявява:        

Уважаеми г-н Чимев,

            Не ми е известно на кое място съм класиран във ВАШЕТО проучване, а и по-важно е на кое място ще бъда класиран на 25.10.2015г. от гражданите на Дупница. Със сигурност зная резултатите от последните местни избори – ОДБ зае категорично третото място сред политическите сили в общината. Към настоящия момент аз съм Председател на ОДБ и кандидат – кмет, номиниран от ОДБ. Във връзка с обявения от Вас дебат, както и след отказа на д-р Ибришимов да участва в него, то искам да Ви уведомя, че уважавам поканата и ще участвам в дебата. Напълно приемам обявените от Вас условия. Ако все пак настоявате да се вземат в предвид резултатите от проучвания, то нека това са обявените вече публични резултати от анкети в местни медии. В тях категорично заемам третото място, макар и да имам известни резерви. Не толкова към самите резултати, колкото към тяхната представителност.  Допълнителен мотив, който мога да посоча е факта, че в ОДБ участват председатели на две парламентарно представени партии, едната от които участва в управлението на държавата в коалиция с ПП ГЕРБ.

Считам, че Вие като бивш Кмет и аз като бивш Председател на Общински съвет – Дупница, има какво да кажем и какво да покажем на гражданите на общината. Нека представим своите идеи и програми, както и да дебатираме върху перспективите и вижданията си за развитие.

Г-н Чимев, моля приемете настоящото писмо и като покана за дебат от моя страна към Вас. При същите условия, на същото място и по същото време. Вярвам, че в дух на добронамереност и толерантност, но и на мъжество, ще проведем предизборния дебат. И ще покажем, че политиците в Дупница могат „да седнат на една маса”.

            Надявам се поканата ми да бъде уважена!

22.10.2015г.                                                  С УВАЖЕНИЕ,

ДУПНИЦА                                                  ИНЖ. КОСТАДИН КОСТАДИНОВ

                                                                       КАНДИДАТ ЗА КМЕТ НА ОБЩИНА

                                                                       ДУПНИЦА

 

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien