Инж. Емил Христов кандидат за кмет на община Дупница от БДЦ: „Да си добър кмет, преди всичко означава да си добър мениджър“

Политическа партия „БЪЛГАРСКИ ДЕМОКРАТИЧЕН ЦЕНТЪР” /БДЦ/ – ДУПНИЦА, официално откри предизборната си кампания. Партия „БЪЛГАРСКИЯ ДЕМОКРАТИЧЕН ЦЕНТЪР” е наследник и правоприемник на политическа партия „Лидер“, създадена на 12 април 2007 г. На събитието присъстваха народните представители Стефан Кенов – съпредседател на БДЦ, инж. Петър Петров – зам.-председател на БДЦ и Областния координатор на БДЦ за област Кюстендил – инж. Харалампи Златанов, които пожелаха успех на кандидатите.

„Скъпи приятели ние няма да правим пищна кампания. На нас не ни трябват демонстрации. Знам, че успехът не идва случайно! Знам, че хората, които са постигнали много в живота, не са го постигнали лесно, особено в едно общество и в една среда, в които трябва всеки ден да се доказваш. Затова се изисква упорство, труд, амбиции и много кураж. Навремето един мъдър човек беше казал, че за да успееш са ти нужни три неща: нужна ти е стратегия, нужна ти е визия и ти е нужен кураж, за да тръгнеш по пътя, човекът който претежава всичко това и е решил да работи за своята община е инж. Емил Христов – кандидат за Кмет на община Дупница и водач на листата за общински съветници от партия „БЪЛГАРСКИ ДЕМОКРАТИЧЕН ЦЕНТЪР”." С тези думи кандидата за общински съветник Ивайло Анастасов откри събитието.

Инж. Емил Христов кандидат за кмет на община Дупница от БДЦ: "Да си добър кмет, преди всичко означава да си добър мениджър"

отляво надясно петър петров, стефан кенов, емил христов и ивайло анастасов

„Роден съм в Дупница. Живея в този град, познавам проблемите на хората и на общината. Като цяло се чувствам успял в личен и професионален план. В същото време не се чувствам щастлив човек, когато виждам нещастието в лицата на хората, които нямат работа и не виждат перспектива нещо в живота им да се промени към по-добро. Това е основния мотив да се кандидатирам за Кмет на Община Дупница, защото съм сигурен, че мога да дам на хората надежда за едно ново начало. Да си Кмет, означава преди всичко да си добър мениджър. Знам как се привличат инвеститори, как се работи с местни и чужди фирми, които да остават в общината и осигурят работни места. Общината има нужда от управлението на добър мениджър. Старта на едно ново начало в нашата община ще положи основите за усмивките на хората, гордостта им, че живеят и работят в Дупница, а на приятелите ни, когато се завърнат от чужбина, да покажем, че сме постигнали нещо докато тях ги е нямало. Основни приоритети в програмата за управление на партия „БЪЛГАРСКИ ДЕМОКРАТИЧЕН ЦЕНТЪР” ще бъде грижата за хората и привличането на нови инвестиции и ресурси от европейските и национални фондове. Като приоритетно ще бъдат насочени всички усилия за: подобряване на пътната инфраструктура, водоснабдяване, селско стопанство, екология, социалните и здравни услуги, обществения ред и сигурност, образование и спорт. Развитието на всяко едно от тях ще подобри жизнената и околна среда на територията на Община Дупница. Ще вложа цялата си енергия да върна доверието на хората в общинската администрация. Общината трябва да бъде по-достъпна за хората. Младите хора са наш приоритет и голяма част от усилията ни са насочени именно към тях. Ще работим по проекти във всички области, които вълнуват младото поколение. Но най-важно е да им осигурим възможност за добра реализация в професионален план и да разширим възможностите им за изява. И тук работата ни е свързана с привличането на инвеститори, които да развиват икономиката на местно ниво. В същото време, за да задържим младите, трябва да им осигурим и добра среда за спорт, развлечение и забавление.

част от кандидатите за общински съветници и кметове

Друг важен аспект в работата ни при осигуряването на благоприятни условия за развитие на младите хора в града е възможността за добро образование, което пряко си кореспондира с бизнес средите, осигурявайки стажове, обучения или директно работно място. Освен това благодарение на облагородяването на град Дупница и неговите 15 населени места ще се превръщат в едно по-красиво, приветливо и уютно място за живеене. В кампанията ни за местния вот ще заложим на коректност и откритост. Няма да говорим за това какво опонентите не са могли и успели да направят, а какво ние можем да направим. Разлика между нас и всички останали партии е в това, че докато те се борят да станат по-силни, ние се надяваме да бъдем по-полезни. Нека този път забравим кой, какво и защо е направил, а да наблегнем на това кой, кога, как и какво заедно бихме могли да направим. За мен това е правилната стратегия не само в политиката и в бизнеса. В политиката често се случва – и в предизборна кампания, и пред медиите – всеки да гради своя имидж на база оплюването и омаскаряването на противника. Ще заложим още и на обиколки във всяко кътче в Община Дупница, за да привлечем избирателите. Предпочитам да говоря на избирателите не толкова от екрана или чрез медиите, а с пряк и жив контакт с хората. Да споделят своите проблеми и заедно да търсим решението им. За нас ключът на тези избори е битката за доверието на хората.”, заяви инж. Емил Христов и допълни: „Тази кампания не е борба за власт, тази кампания не е само за нашият успех. Тази кампания, ще бъде с ясното съзнание за отговорност, пред всеки един човек, независимо от неговите симпатии, убеждения, статус, който иска да живее по-нормален, по-достоен живот, живот с перспектива за развитие на себе си, за града или селото където живее. Ние имаме само една единствена цел. Не власт, не постове. Искаме община Дупница да стане община с благоприятни условия за инвестиции, притегателен център за професионална реализация на млади, амбициозни, квалифицирани и инициативни хора ”.

част от кандидатите за общински съветници

С № 1 в интегралната бюлетина за община Дупница партия БДЦ издига листа с 33 кандидати, от тях 9 са жени и 24 мъже. Най-младият кандидат за общински съветник е на 22, а най-възрастният на 63 години. 20 от кандидатите са с висше образование. Средната възраст на листата е 43 години. БДЦ издига кандидати за кметове в с. Баланово – Явор Митов, с. Дяково – Росица Илиева и за с. Палатово – Десислава Василева.

 

петър петров в средата

„Искам да ви поздравя за добре добре подредената листа. Проблемът на 90 % от общините в България е безработицата. Ние от БДЦ, ще се постараем да работим с нашите бъдещи кметове за намаляване на този процент. За кандидата за Кмет на община Дупница – инж. Емил Христов – мога да кажа само едно, съдбата го е избрала с № 1 в интегралната бюлетина”, привества присъстващите, Стефан Кенов – съпредседател на БДЦ.

„Пожелавам на 25 октомври да се поздравим с още по-добри резултати от постигнатите до момента и присъствието на представители от партия БДЦ в Общиския съвет да бъде значимо”, каза народния представител инж. Петър Петров.

КАНДИДАТСКА ЛИСТА  ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ  В ОБЩИНА ДУПНИЦА

лисата за общински съветници

 

1. Емил Иванов Христов,  кандидат за кмет на община Дупница

 Години:53

 Образование:Висше Електроинженер – Технически университет гр.  София

 Професия:Изпълнителен директор на ТЕЦ „Бобов дол” ЕАД

 

 2. Ивайло Димитров Атанасов

 Години:45

 Образование:Висше Технически увиверситет гр. София

 Професия:Машинен инженер

 

 3. Петър Радоев Доганджийски

 Години:47

 Образование:Висше – Минен инженер

 Професия:Изпълнителен директор на „Мини открит въгледобив”   ЕАД

 

  4.  Даниел Владимиров Бойчев

 Години:35

 Образование:Висше

 Професия:Финансист

 

 5. Георги Милчов Райнов

 Години:47

 Образование:Висше

 Професия:Инженер минен – добив на въглища

 

 6. Ивайло Радойчев Анастасов

 Години:36

 Образование:Висше – Публична администроция в Технически университет –  София

 Професия:Технолог

 

 7. Елка Иванова Зарева

 Години:43

 Образование:Висше

 Професия:Еколог

 

 8. Георги Валентинов Стефанов

    Години:26

    Образование:Висше

    Професия:Юрист

 

     9. Катя Николова Димитрова

    Години:42

    Образование:Висше магистър – Строителен инженер

    Професия:Управител на фирма „Строителен надзор”

 

     10. Кирил Георгиев Попов

     Години:39

     Образование:Висше – Минен инженер

     Професия:Началник на „Централно – обогатителна фабрика”, гр. Бобов дол

 

      11. Лина Любомирова Стойчева

      Години:46

      Образование:Висше

      Професия:Инженер, педагог

 

       12. Тодор Димитров Василев

      Години:52

      Образование: Висше Технически университет гр. София

      Професия:Машинен инженер

 

       13. Румяна Иванова Шангалова

      Години:40

      Образование:Висше икономическо

      Професия:Управител на „Топливо” АД

 

       14. Георги Миланов Стоянов

      Години:62

      Образование:Полувисше Учителски институт „Кирил и Методий”, гр. Дупница

      Професия:38-годишен професионален опит – специалист „Управление при кризи и отбранително-мобилизационна подготовка”

 

       15. Василена Пламенова Самодумова

       Години:22

       Образование:Средно

Професия:Индустриален мениджмънт

 

       16. Димитър Стойнев Яньов

       Години:53

Образование:Средно техническо

Професия: Специалист автотранспорт с 30-годишен професионален опит

 

17. Милена Ангелова Петрова

Години:38

Образование:Средно

Професия: Началник склад в търговски отдел при „ТЕЦ-Бобов дол”

 

 18. Методи Валентинов Михайлов

 Години:29

 Образование:Магистър по право

 Професия:Юрист

 

 19. Йордан Любенов Гусийски

 Години:51

 Образование:Строителен колеж

 Професия:Строителен предприемач

 

  20. Райна Маноилова Виячева

  Години:26

  Образование:Средно

  Професия:Химик – технолог

 

  21. Явор Иванов Митов, кандидат за кмет на с. Баланово

  Години:53

  Образование:Средно професионално

  Професия:Кмет на с. Баланово

 

  22. Десислава Емилова Василева, кандидат за кмет на с. Палатово

  Години:37

  Образование:Средно

  Професия:Машинен оператор – технолог

 

   23. Васил Григоров Николов

   Години:54

   Образование:Средно специално

   Професия:Експлоатация на автомобили и кари

 

   24. Росица Лазарова Илиева, кандидат за кмет на с. Дяково

   Години:59

   Образование:Средно специално

   Професия:Икономист-проектант

 

   25. Павел Ангелов Коларски

    Години:37

    Образование:Средно

    Професия:Управител търговски обект

 

             26. Даниел Огнянов Богословов

    Години:30

    Образование:Средно специално

    Професия:Професионален шофьор и водеч на кукерска група в с. Червен брег

 

    27. Стефан Симеонов Соколов

     Години:63

     Образование:Полувисше Пощенски институт – гр. София

     Професия:пенсионер, бивш Кмет на с.Баланово с 36-годишен професионален опит в енергетиката

 

                28. Стоил Пламенов Стоилов

     Години:27

     Образование: Средно със специалност „Секретар, администратор”

     Професия:Управител на фирма „Манов и син строй” ООД

 

      29. Георги Димитров Нешев

      Години:50

      Образование:Средно специално

      Професия:Багерист и селскостопански производител

 

      30. Йордан Христов Китов

      Години:45

      Образование:Средно специално

      Професия:Шлосер – монтьор

 

       31. Ленко Ангелов Крашевски

      Години:48

      Образование:Висше МГУ „Св. Иван Рилски”, гр. София

      Професия:Енергетик

  

       32. Божидар Иванов Божилов

      Години:44

      Образование:Висше „Геология” в МГУ „Св. Иван Рилски”, гр.  София

      Професия:Химик с 24-годишен професионален опит

      

       33. Иван Николов Спасов

      Години:45

      Образование: Висше техническо „Електроенергетика” и икономическо „Счетоводство и контрол”

      Професия:Инженер по производство – дежурен инженер на смяна

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien