Инж.Чимев обяви: Общината ще купи „паяк“ за Дупница, ефект има

Инж.Методи Чимев

Община Дупница ще стартира необходимите действия по закупуването на репатриращ автомобил. Това обяви кметът на Община Дупница инж.Методи Чимев. "Ефект има и той се видя през тези два тестови месеца. Една такава придобивка е от полза за всички, особено когато се цели да бъдат намалявани нарушенията по пътищата и paqk-kolaпешеходците, особено майките с колички и хората в неравностойно положение да имат възможност да се движат по тротоарите, а не по пътното платно. "Паяк" няма да реши изцяло проблемите, но все пак ще създаде ред на паркиране в Дупница. Когато бъде закупен и пуснат в действие, ще обявим. Това ще стане най-рано пролетта, защото все пак има процедури", коментира инж.Чимев.
101 са репатрираните автомобили за месец септември от наетия "паяк" за 21 работни дни. Най-много са "вдигнатите" автомобили на нарушители на 1-и септември – 10 броя. Общата сума, която е заплатена е 3030 лева.

Print Friendly

3 Коментари на Инж.Чимев обяви: Общината ще купи „паяк“ за Дупница, ефект има

  1. В.Василев // 05.10.2016 в 15:14 // Отговор

    Има нужда от паяк! Подкрепям идеята!

  2. Необходими са поне два

  3. Пари за паяк има, а пари за дупките по улиците няма!? Дупница е град с напълно разбита улична мрежа и от години без ефективна поддръжка. Толкова зле никога не е бил градът. Пари събират от и за всичко, а как се харчат…

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien