И ТАЗИ НОЩ! Гамени изкъртиха кошчета за боклук в центъра на Дупница

На поредната гаменска проява станаха свидетели ранобудните дупничани. Две от кошчетата на самия пл.Свобода "паднаха геройски" в борбата с комплекасщината, вероятно примесена с наркотици и алкохол. От началото на годината за трети път, вандалите къртят кошчетата около фонтаните, като задължително не пропускат да обърнат и оставят на уличното платно и един от контейнерите за боклук в градинката над РУП-Дупница, създавайки предпоставка за ПТП. Много е вероятно същите гамени да са и в основата на постоянните увреждания на детските съоръжения в площадката, която се намира в градинката зад полицията.

"Това е безобразие. Миналата година бяха изкъртени два пъти, а от началото на годината е за 3 или четвърти път. Питала съм защо не ги уловят чрез камерите, но се оказва, че си слагат качулки, възползват се от тъмнината, къртят и бягат", възмущаваше се търговка на един от магазините в района.

photo_2019-03-27_08-28-07 (2) photo_2019-03-27_08-28-03

Print Friendly

3 Коментари на И ТАЗИ НОЩ! Гамени изкъртиха кошчета за боклук в центъра на Дупница

  1. жител на дупница // 27.03.2019 в 21:55 // Отговор

    Нали има камери или не работят!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Б.Димитров // 28.03.2019 в 8:19 // Отговор

    Общината 3 пъти монтира нови камери, три пъти официално обявиха, че работят… Всички виждаме истината! Поредното типично „усвояване“ на пари, без никакъв общо полезен ефект за хората.

  3. Управлението на града е безхаберно и незаинтересовано за вида и начина на живот в града. Полицаи да патрулират по улиците пеша и да следят за спазване на обществения ред някой да е виждал? Дупница за няколко години заприлича на гето – мръсотия и занемареност. „Уважаемите“ съграждани си хвърлят боклуците където им падне. Включително и в тези кошчета на центъра си хвърлят битовите отпадъци. Тротоарите са паркинги, улиците разбити. А на управляващите им е все тая и за контрол и за ред.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien