И Дупница вече си има своето „Сърце“ за капачки

И Дупница вече има своето пулсиращо сърце. На пл.Свобода днес бе поставено огромното "туптящо", което ще се присъедини към идеята, която се реализира и в други градове. Идеята и реализацията е на директора на ЦОП в Дупница Димитър Шопов и общинския съветник Юлиан Бараков. Самият Шопов и ЦОП-а от три години са неофициален център за събиране на капачките, които десетки дупничани събират.

"Вече много хора са чували за кампанията за събиране на пластмасови капачки. Тя се организира все по- често и винаги има своя важна кауза. Вече и нашия град разполага със "Сърце" за събиране на капачки за бъдеще, които ще послужат за осигуряване на кувьози. Нямате идея колко много хора събират капачки. Надявам се да пълним нашето "сърце" много често", коментира Шопов.

received_212754839668525

Print Friendly

8 Коментари на И Дупница вече си има своето „Сърце“ за капачки

 1. Чудесно, защото съм събрала много и не знаех къде да ги нося.

 2. За какво се събират?

 3. Идеята и реализацията на проекта е на Николай Табаков. Посочениете господа се опитват да си присвоят заслуги. Долна и мръсна постъпка!!!
  ZADUPNICA, постъпвате като подлизурковци!

 4. Ko re4i ko Vania Iv // 04.08.2019 в 22:20 // Отговор

  Такива сърца в България има от 1 година, но всички явно са откраднали идеята от Табаков. И реализацията. Айде по-сериозно малко де.

 5. Много се извинявам за негативния коментар….но писането на това нещо е с мъка в сърцето…ограбените бедни…помагат на ограбените болни…къде в тази картинка са грабителите?

 6. Ограбените бедни помагат на ограбените болни…

 7. Здравейте, за каква кауза се събират капачките?

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien