И Дупница се включва в „Да изчистим България заедно“, ето как да участвате

Във връзка с поредната инициатива на BTV Media Group, която тази година е под наслов “Да изчистим България заедно”, приканваме всички граждани с будна съвест да се присъединят и да помогнат с доброволния си труд за почистването на община Дупница от собствените ни отпадъци. Голямото чистене е на 15 септември, като апелът е да излязат и почистят пространството пред жилищната сграда, в която живеят. В този процес по традиция, участват, както организирани групи (фирми, училища, НПО и др.), така и индивидуални участници – семейства, приятели, съседи. За поредна година Община Дупница ще се присъедини към акцията.
С цел оптимално планиране на организационния процес на кампанията, очакваме всички желаещи да заявят участието си в общинска администрация, като посочат мястото, което ще почистват. Събраните отпадъци можете да позиционирате до най-близкия съд за отпадък тип “бобър”, след което същите ще бъдат извозени.

За контакти и получаване на чували и ръкавици, след заявено участие в отдел “Екология и чистота”– етаж II, стая 45, тел.:  0701 / 5 92 48.

Print Friendly

2 Коментари на И Дупница се включва в „Да изчистим България заедно“, ето как да участвате

  1. Никога градът не е бил толкова замърсен и буренясал. Дори главните пътни артерии са пълни с пясък и бурени. Г-н Кмете, ?

  2. До Околийската къща е бившото общежитие, там има камион боклуци.Кой влиза там???Не е ли опасно?

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien