Готови са докладите от проверката на общинските предприятия в Дупница

Седемте работни групи, които бяха определени да проверяват общинските дружества, предприятия и бюджетни дейности са изготвили докладите си и те вече са внесени в деловодството на Общински съвет. Тази вечер на председателски съвет ще бъде решено, дали докладите да бъдат включени в дневния ред на предстоящата в петък 26.02.сесия на местния парламент и там да се обсъдят от съветниците. Седемте групи бяха определени в началото на месеца. Те са тричленни и в тях влизаха, както общински съветници, така и външни експерти и представители на партии, които обаче не са част от Общински съвет.

В работната група, която провери МБАЛ „Св. Иван Рилски" влизаха д-р Кирил Кирилов, от ЕНП, който беше зам.директор на болницата, освен него в състава на групата бе и Пламен Цеков, като независим експерт и Росен Тимчев, от ПП ГЕРБ, който беше в листата с кандидат-съветници, но не влезе в ОбС Дупница. ВИК Дупница проверяваха Ангел Ангелов от ПП ГЕРБ, Стоян Шушков от ОДБ СДС и Александра Маркова от Реформаторски блок. И тримата не са общински съветници в този общински съвет. ГУМ бе проверен от Емилия Елчинова от ПП ГЕРБ, Иван Раков от ОДБ СДС и Тодор Бачев от „Движение 21", двама от тях не са съветници. Състоянието на „Ученическо хранене" инспектираха Виолета Инькова, от ПП ГЕРБ, която е директор на СОУ „Св. Паисий Хилендарски", д-р Крум Бонев от ЕНП и Димитър Крекманов от ПП ГЕРБ. Финансово-счетоводна къща също бе проверена, а работната група бе в състав Емил Станкев от ПП ГЕРБ, Даниел Бойчев от БДЦ и Виолета Зашева от „Движение 21". Само Даниел Бойчев не е част от ОбС Дупница. Общинските предприятия се проверяваха от Милен Попов от ГЕРБ, който е юрист на ОбС Дупница, от Павел Коларски от БДЦ и Йордан Димитров от ПП ГЕРБ. Състоянието на Бюджетните дейности бе поверено за проверка на Дилиана Диканска от ПП ГЕРБ, Костадин Костадинов от ОДБ СДС и Николай Табаков от Реформаторски блок.

Print Friendly

2 Коментари на Готови са докладите от проверката на общинските предприятия в Дупница

  1. леле мале ШОУМЕН – Николай Табаков и ТАНЦИОРКА – Дилиана Диканска да проверяват бюджетни дейности па и ДЕБЕЛИЙО НА ПАНАГОН !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. До Иван тъпото // 24.02.2016 в 19:31 // Отговор

    Еййй, не се свършиха глупаците в Дупница , всичко знаят за всичко ръсят акъл. Иванчо глупанчо ти изобщо знаеш ли кои са бюджетни дейности ??? Знаеш ли, че театъра и музея са такива … ? И кой по-подходящ да ги проверява ???

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien