Глобяват с 5 000 лева ВиК-Дупница, че не си е асфалтирало дупките и изкопите

Финансова глоба в размер на до 5 000 лева ще наложи кметът на Община Дупница инж. Методи Чимев на ВиК-Дупница, информират от пресцентъра на Общината. Това стана ясно, след като комисия от общината извърши проверка на изкопните и възстановителни дейности на дружеството по уличната мрежа. Комисията е установила няколко случая на некоректно извършена дейност, която е довела до сериозни нарушения на уличната настилка, затруднения за движение на пешеходци и шофьори, както и изкошни дейности, които въобще не са рехабилитирани впоследствие. След като бъде изготвен окончателният протокол от проверката и доклада на комисията, ще стане ясна точната сума на санкцията.

В началото на август, ВиК получи срок до 1 септември да рехабилитира извършените ремотни и изкопни дейности, което очевидно не е извършено в срок. Не са малко сигналите до медиите и общината за цели дупки, бразди и ями оставени след работниците на водното дружество, а случаите на разкопани улици и заразяни след това, са често явление.

Какво остава след ВиК-Дупница, четете повече ТУК

zadupnitsa.com

Print Friendly

3 Коментари на Глобяват с 5 000 лева ВиК-Дупница, че не си е асфалтирало дупките и изкопите

  1. гражданин // 24.09.2014 в 14:48 // Отговор

    Така трябва.ВиК се ебават с нас копат и после заебат и нив си трошиме колите

  2. Ама ем ги глоби веикато ем ги накарай да си опраат па дупклите.Нещастници

  3. Нито си оправят канализацията ,а кърпят на парче,нито си асфалтират дупките!Това е от години и не ги е грижа, а ако не си платиш навреме ще ти спрат водата!От нагли по нагли!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien