ГЕРБ в Сапарева баня: Искаме да върнем доверието в държавността, която беше срината през последната година

Искаме да върнем доверието Ви в парламента, в институциите, в държавността – във всичко това, което беше сринато през последната една година. Вие сте тези, които давате оценката, които определяте кой да бъде във властта, Вие сте нашите работодатели! Ако ни гласувате доверие, ние ще бъдем вашите представители в парламента. Това заяви водачът на листата на ПП ГЕРБ Кирил Калфин при представяне на листата в Сепарева баня днес. По думите му, много неща са направени през мандата на ГЕРБ. „Направихме инфраструктурата, но това не е достатъчно. Да, запазихме финансовата стабилност на държавата, но направихме и грешки. Тези грешки няма да се повторят. Ние не обещаваме 250 хил. работни места, ние не обещаваме и 1 млн., защото в такъв случай трябва да докарваме работници в България. Ние обещаваме това, което може и трябва да направим“, посочи Калфин.

gerb2"Ние не сме по обещанията, ние сме хора, които вършат работа и наистина изпълняват това, което поемат като ангажимент", коментира кандидатът за народен представител от ГЕРБКалин Гелев. Той допълни, че Сапарева баня разчита на ГЕРБ и ГЕРБ разчита на Сапарева баня, защото там винаги са постигани добри резултати на избори.

"Когато преди 5 години застанахме тук и обещахме да изпълним реални неща, ние ги направихме. Всички тук, отборът на ГЕРБ, не обещава нереални неща, както нашите политически опоненти. Ние обещаваме едно: че ще работим, за да осъществим всичко, което ще бъде в полза на гражданите. От сърце ви призовавам на 5-и октомври да гласувате, за да може България да бъде стабилна, за да може България да се развива!", призова депутатът от 41-то Народно събрание Емил Гущеров.gerb3 "Образованието и науката са основен приоритет в програмата на ПП ГЕРБ, което означава и повече инвестиции в образованието на децата ни. Също и стимулиране на младите учители, които са огромен дефицит в образователната ни система. Приятели, не забравяйте да гласувате на 5-и октомври за една силна и стабилна България!", каза кандидат-депутатът Радослава Чеканска.

За ПП ГЕРБ гласувайте с №9 в интегралната бюлетина.

Предизборната кампания на ПП ГЕРБ може да проследите ТУК

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

 

gerb-logo-9-G

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien