ГЕРБ в Дупница: Ние изпълняваме обещанията си!

ПП ГЕРБ откри предизборната си кампания в Дупница днес. Официален гост на събитието бе зам.-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов. Водачът на листата за Кюстендилски 10 -МИР Кирил Калфин представи останалите кандидат-депутати от ГЕРБ – Емил Гущеров, Виктор Янев, Михаела Крумова, Радослава Чеканска, Калин Гелев, Красимир Петров и бившият зам.-министър на МВР – Веселин Вучков.


"Когато преди 5 години застанахме тук и обещахме да изпълним реални неща, ние ги направихме. Всички тук, отборът на ГЕРБ, не обещава нереални неща, както нашите политически опоненти. Ние обещаваме едно: че ще работим, за да осъществим всичко, което ще бъде в полза на гражданите. От сърце ви призовавам на 5-и октомври да гласувате, за да може България да бъде стабилна, за да може България да се развива!", призова съгражданите си депутатът от 41-то Народно събрание Емил Гущеров.
"Искаме да върнем доверието ви – в парламента, в институциите, в държавността – във всичко това, което беше сринато през последната една година. Вие сте тези, които давате оценката, вие сте тези, които определяте кой да бъде във властта, вие сте нашите работодатели! Ако вие ни гласувате доверие, ние ще бъдем вашите представители в парламента", заяви водачът на листата на ПП ГЕРБ Кирил Калфин.
„Много неща се направиха през мандата на ПП ГЕРБ. Направихме инфраструктурата, но това не е достатъчно. Да, направихме много неща. Да, запазихме финансовата стабилност на държавата, но направихме и грешки. Тези грешки няма да се повторят. Ние не обещаваме 250 хил. работни места, ние не обещаваме и 1 млн. работни места, защото в такъв случай трябва да докарваме работници в България. Ние обещаваме това, което може и трябва да направим”, каза още Кирил Калфин. „Опонентите ни са царе на обещанията, но какво направиха за тази една година? Спряха одобрен проект на Дупница за 44 млн. лв. с оправданието, че няма пари“, припомни още водачът на в област Кюстендил. Той призова хората да не допускат целувката от Орлов мост между Местан и Станишев да се повтори.

"Образованието и науката са основен приоритет в програмата на ПП ГЕРБ, което означава и повече инвестиции в образованието на децата ни. Също и стимулиране на младите учители, които са огромен дефицит в образователната ни система. Приятели, не забравяйте да гласувате на 5-и октомври за една силна и стабилна България!", призова петата в листата на ГЕРБ – дупничанката Радослава Чеканска.gerb-dupnitsa3
„България се нуждае от силно и стабилно правителство. Това може да стане, когато имаме политическа сила, която е получила обществената подкрепа и има възможност да формира самостоятелно правителство. Ние се стремим за над 121 депутата в следващия парламент, за да можем да отговорим на очакванията на българските граждани”, заяви Цветан Цветанов. „Ако правителството не беше взело властта с манипулация и пропаганда на 12 май миналата година, днес България щеше да усвоява средства и по новия финансов програмен период 2014-2020 г.“, посочи Цветанов. "Когато сме на територията на Дупница, няма как да не говорим за автомагистрала "Струма". Днес, трябваше да има финализиране на лотовете, но сроковете са много закъснели. Не се случи, защото никой не осъществяваше контрол. Всеки бяга от отговорност. И ако някой ми каже кой носеше политическата отговорност по време на кабинета „Орешарски“, аз лично ще го поздравя." Искам да ви благодаря, че през май месец, когато бяха Европейските избори, ГЕРБ показа истинската си сила и отново бяхме победители. Те очертаха и перспективата за предсрочните парламентарни избори. Но на 5 октомври трябва да се стремим към по-висока избирателна активност, защото тя ще даде гаранция за силна и просперираща България. На 5 октомври ГЕРБ трябва да има пълно мнозинство, за да може да състави стабилно правителство за България“, призова Цветан Цветанов.

За ПП ГЕРБ гласувайте с №9 в интегралната бюлетина.

Предизборната кампания на ПП ГЕРБ може да следите ТУК

gerb-logo-9-G

 

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

 
Print Friendly

1 Коментар на ГЕРБ в Дупница: Ние изпълняваме обещанията си!

  1. Щом в листата е Емо-Вертуто, просто няма да гласувам за вас! Живи и здрави да сте, но без моя глас!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien